Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Slider

Kíváncsi vagy arra, hogyan válasszátok ki a számotokra legtökéletesebb esküvői helyszínt?

19+1 hasznos tipp az Álomesküvőtök megszervezéséhez!

Segítek, hogy az esküvőtök tényleg olyan legyen amilyennek megálmodtátok illetve megelőzzétek, elkerüljétek a leggyakoribb buktatókat.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.
Esküvői helyszínek
Esküvői helyszínek - Duna Palota

Duna Palota – Budapest

A Palota a belvárosban, az V. kerület nem rég gyönyörűen felújított szívében, a Szent István Bazilika közvetlen szomszédságában található. A háromemeletes, gyönyörű neobarokk épület 1897-ben Tiszti Casinóként nyitotta meg kapuját. Nagy létszámú esküvő esetén a vacsora helyszínéül az első emeleten található Báltermet javasolják. A palota bálterme egy légtérben van a gyönyörűen faragott korlátú második emeleti galériával. A neobarokk terem jól dekorálható különböző textilek és színek segítségével – a visszafogott eleganciától kezdve a modern, vagány hangulatig bármi megvalósítható.

Megnézem
Esküvői helyszínek - Corinthia Grand Hotel Royal

Corinthia Grand Hotel Royal – Budapest

A Corinthia Grand Hotel Royal Budapest szívében, az Erzsébet körúton, az üzleti negyedben helyezkedik el. Egyetlen más hazai ötcsillagos szálloda sem dicsekedhet olyan káprázatos múlttal és olyan hibátlan, minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal, mint a Corinthia Grand Hotel Royal.

Megnézem
Esküvői helyszínek - Barabás Villa

Barabás Villa – Budapest

A Villa a XII. kerületben a Városmajor utcában található. Lehetőség van a Polgári szertartás után az esküvői vacsora megrendezésére. A terítés ideje alatt a kertben fogadhatja a gratulációkat a pár. Rossz idő esetén Villa területén belül három terem közül választhatnak, a létszámtól függően. A rendezvényterem 120 fő ültetett fogadására alkalmas, a termet kerek asztalokkal rendezzük be.

Megnézem
Esküvői helyszínek - Búsuló Juhász Étterem

Búsuló Juhász Étterem – Budapest

Egyedülálló környezetben a belvárostól 5 percre, a Gellért-hegy délnyugati oldalában egy lépcsőzetes kerttel körülvéve található az étterem. Elhelyezkedése ideális, hiszen közel van a város szívéhez, mégis egy nyugodt vidéki környezet érzetét biztosítja. A finom eleganciával berendezett étterem 120 férőhelyes. Meghitt hangulatú különtermükben, pedig 50 vendég elhelyezésére van lehetőség.
A fővárosban páratlan szépségű és panorámájú fedett teraszuk, egyszerre akár 300 vendég kellemes időtöltéséhez nyújt ideális környezetet.

Megnézem
Esküvői helyszínek - Dürer Rendezvényház

Dürer Rendezvényház – Budapest

A Dürer Rendezvényház eddig is egyedi esküvőhelyszíne volt a fővárosnak, az idei év elején azonban kívül-belül megújult. A belvároshoz közeli, a Hősök tere szomszédságában elhelyezkedő komplexum, két kisebb, illetve egy nagyobb, kifejezetten modern hangulatú teremmel várja vendégeit. A termeket körül ölelő, ősfákkal teletűzdelt park álomszerű ceremóniák lebonyolítását teszi lehetővé, ahol akár szabad ég alatt is kimondható a boldogító igen.

Megnézem
Esküvői helyszínek - Café Ponyvaregény

Café Ponyvaregény – Budapest

14 évvel ezelőtt egy bátor fiatalember megálmodott egy olyan helyet, ahová belépve minden korosztály otthon érezheti magát. Úgy alakította ki a belső berendezést, mintha a saját nappaliját rendezte volna be. Nem érdekelték az aktuális trendek, a harsogó divatszínek, a neonreklámokban rejlő csáberő, vagy a “nehezebb út választása”. Egyszerűen “csak otthon akart lenni” egy kandalló mellett, könyvespolcok, fotelek, gyertyatartók és fehér terítők társaságában.

Megnézem
Esküvői helyszínek - Kogart Ház

Kogart Ház – Budapest

A Világörökség részeként védett Andrássy úti klasszicista palotasor egyik legszebb épületét Landauer Ferenc József pesti polgár építtette nyári rezidenciának az 1800-as évek végén. Az épület építészeti adottságainak köszönhetően kiváló helyszín különleges gálavacsorák, esküvők, fogadások, konferenciák, tréningek, továbbképzések, aukciók megtartásához.

Megnézem
Esküvői helyszínek - Club 19

Club 19 – Dunaharaszti

A 20 éves múltra visszatekintő étterem exkluzív megjelenéssel és magas szintű szolgáltatásaival várja vendégeit.

Az étterem minden feltételt biztosít. Mind a helyszín technikai háttere, mind az ételek minősége és látványa garantálja az esküvő magas színvonalon történő lebonyolítását.

Megnézem
Esküvői helyszínek - Spoon Hajó

Spoon Hajó – Budapest

A Lánchíd lábánál a Budai Várral szemben a Dunán a 75m-es egyedi építésű Spoon hajó csodán az év 365 napján várják a vendégeket.

Megnézem
Esküvői helyszínek - Nobu Étterem

Nobu Étterem – Budapest

A japán gasztronómia rajongói Közép-Európában elsőként Budapesten kóstolhatják meg Nobuyuki Matsuhisa mesterszakács világhírű specialitásait! Az összesen 81 fő befogadására alkalmas étteremhez egy sushi bár és egy maximum 16 fős különterem tartozik. Az 56 ülőhelyes bár különleges és egyedülálló „Nobu koktélokkal” és bármenüvel várja a vendégeket! A Nobu Budapest a Kempinski Hotel Corvinus Bécsi utca felőli oldalán kapott helyet; az utcáról valamint a szálloda előcsarnokából is megközelíthető.

Megnézem
Esküvői helyszínek - Wam Design Center

Wam Design Center – Budapest

A VAM Design Center Magyarország legnagyobb kiállítóterével rendelkező, multikulturális épületközpontja, amely nettó 5000 nm területű kiállító-és rendezvénytérrel áll Megrendelői szolgálatában 2007 szeptemberétől. Az épület központi fekvésével, szellemi tőkéjével, technikai felszereltségével méltó, exkluzív helyszín rendezvényeknek, konferenciáknak, kiállításoknak. A VAM Design Center átriuma nagy létszámú rendezvények, partnertalálkozók, gálavacsorák, koncertek, hangversenyek befogadására is alkalmas, egyedi hangulatot kölcsönözve különleges építészeti megoldásaival.

Megnézem
Esküvői helyszínek - Prónay Kastély

Prónay Kastély – Alsópetény

Az álom, ha megvalósul…

Elegáns. Letisztult. Meghitt. Több mint exkluzív esküvői helyszín. A bensőséges hangulatú Prónay-kastély szó szerint otthont ad élete egyik legfontosabb eseményének.

Megnézem
Esküvői helyszínek - Bodrogi Kúria

Bodrogi Kúria – Inárcs

A Bodrogi Kúria Wellness Hotel talán a legmegfelelőbb helyszín erre a megismételhetetlen csodálatos alkalomra.

A szálloda parkjában lévő tisztavizű tó öleli körbe azt a kis szigetet ahol két szomorúfűz ad árnyékot az életüket összekötni kívánóknak. Csodálatos rózsákkal szegélyezett sétány vezet ehhez a találkahelyhez melyen visszafelé jövet már férjként és feleségként egy új kaland veheti kezdetét.

Megnézem
Esküvői helyszínek - Anna Grand Hotel

Anna Grand Hotel – Balatonfüred

A négycsillagos Anna Grand Hotel**** Wine & Vital Közép–Európa legnagyobb édesvízi tavának északi partján, Balatonfüred történelmi belvárosában helyezkedik el. A Balaton-part a híres Tagore sétánnyal 100 méterre található a szállodától, északról pedig a füredi kiserdő (téli, nyári teniszpályákkal) határolja az 1,7 hektáron fekvő épületegyüttest. Balatonfüred város a műemlékekben gazdag, reformkori városközpontjának rehabilitációját és komplex fejlesztését európai uniós forrásokból valósította meg.

Megnézem
Esküvői helyszínek - Anna Karolina

Anna Karolina – Dabas

Az Anna Karolina lakodalmas ház Dabas és vonzáskörzetének egyik legkedveltebb és legtöbb személyt befogadó rendezvény helyszíne. Budapesttől 40 km található.

Klimatizált, egy légterű, árkádos nagyterükben 50-400 fő között elsősorban esküvői rendezvényeket tartanak.

Megnézem
Esküvői helyszínek - Tanyacsárda

Tanyacsárda – Lajosmizse

Az Öreg és az Új Tanyacsárda kitűnő helyszíne lehet esküvői vacsorák és ceremóniák megtartására egyaránt. A magyar Alföld romantikus hangulatát idéző környezetben a hazai és külföldi látogatók széles programkínálatból válogathatnak.

Megnézem

Tetszik amit kínálunk, amit itt az oldalon láttok?

Töltsétek ki felmérő kérdőívünket kötelezettség nélkül!

Rólunk mondták, akik már minket válaszotottak

„A legjobb döntés és befektetés volt Titeket felkérni erre a feladatra. Rengeteg munkátok van benne, de amit szombaton összehoztatok... Hát le a kalappal! Most már senkinek se kell bizonygatni, hogy érdemes volt szervezőket fogadni! Többen megjegyezték, hogy milyen durva volt, hogy mi mindenhol ott voltunk, nem kellett keresni, várni minket. Ez csak úgy volt lehetséges, hogy nem kellett foglalkoznunk semmivel, csak hogy jól érezzük magunkat, vendégek voltunk a saját esküvőnkön és ennek így is kellett lennie!”

Eszti & Dani

„Kedves Lányok! Még egyszer szeretnénk köszönetet mondani Nektek! Nagy szerencse, hogy rátok találtunk, a vendégek visszajelzései is ezt mutatják! Többen mondták, hogy milyen profik voltatok! Amit pedig mi tapasztaltunk, hogy akármilyen gonddal kerestünk meg Titeket az esküvő előtt, az pár óra múlva már meg is oldódott! A Nagy napunkon meg minden gördülékeny volt! Akármit kértem (de kérni sem kellett, mert észrevettétek), rögtön ott is volt! Lényeg a lényeg, teljesen profik vagytok és örök hálánk! Nagyon sok sikert kívánunk a vállalkozásotok továbbfejlesztéséhez!”

Anna & Tomi

„Zsuzsiban nagyon szerettük, hogy mindenre azonnal reagál. Akar egy telefon, SMS, vagy email. Nem hagyta a folyamatokat lelassulni! Minden helyzetben a mi igényünket vette figyelembe, a mi keresünk volt a szempont. Ő javasolt, de ha mi nem szerettük a javaslatot, elfogadta. Határozott, de finom kommunikációjával lenyűgözi az embereket. A munkája nagyon pontos és precíz, mindenkor ezt tapasztaltuk. A mi csodás esküvőnk vidéken volt, és akárhányszor elmentünk tárgyalni a helyszínre, Zsuzsi is mindig velünk tartott, rá szánta az idejét és energiáját, hogy a mi nagy napunkon biztosan minden a legnagyobb rendben legyen. És ez igy is volt! Drága Zsuzsi, Nagyon hálásak vagyunk Neked azért, hogy vagy, és ezzel azért is, hogy létrehoztad ezt a vállalkozást, amivel segítettél nekünk abban, hogy a kapcsolatunkat egy magasabb szintre, a házasság szintjére tudjuk emelni egy varázslatos, szeretettel teli eseménnyel.”

Mariann & Zoli

„Kedves Zsuzsi és Reni! Szeretnénk Szabolccsal még egyszer megköszönni Nektek a sok segítséget az esküvőnk szervezésében:) Nagyon hasznosnak és nélkülözhetetlennek éreztük a segítségeteket a nagy napon – aminek most már lassan két hete…hogy rohan az idő!”

Gabi & Szabolcs

Oldal tetejére
Mobile version: Enabled