Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Slider

Kíváncsi vagy arra, hogyan válasszátok ki a számotokra legtökéletesebb esküvői helyszínt?

19+1 hasznos tipp az Álomesküvőtök megszervezéséhez!

Segítek, hogy az esküvőtök tényleg olyan legyen amilyennek megálmodtátok illetve megelőzzétek, elkerüljétek a leggyakoribb buktatókat.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.
Esküvői fotó & videó
Esküvői fotós - Szalay Mona - Fotós

Szalay Mona – Fotós

Mottóm: „A hely, ahol boldog lehetsz itt van, az idő, amikor boldog lehetsz most van, s a módja a boldogság elérésének nem más, minthogy másokat azzá teszel.”

Számos esküvővel a hátam mögött rájöttem arra, hogy az egyedi, az emlékezetes, a Rátok jellemző pillanatok megörökítéséhez nem elég a gyakorlat, nem elég a tapasztalat, a kreativitás, vagy a profi felszerelés. Kell hozzá még valami, amit úgy hívnak szenzitivitás. Ez valamiféle hatodik érzék, ami bármikor működésbe léphet. Amikor beindul, megmagyarázhatatlan okokból emelem a kamerám valamelyik irányba, ahol épp történik valami, ami fontos, emlékezetes vagy ritka pillanat az érintettek életében.

Megnézem
Esküvői fotós - Dégi Attila

Dégi Attila – Fotós

“Attól a pillanattól fogva, hogy először kapcsolatba lépsz velem, Te leszel a legfontosabb számomra, barátommá válsz mindaddig, míg kezedbe nem veszed csodálatos albumodat, vagy talán még tovább is. 🙂 Soha egyetlen percig nem kell azon aggódnod, mi a következő lépés. A tervezés, várakozás izgalmas hetei, hónapjai alatt fogom a kezed és bármikor szívesen válaszolok minden kérdésedre. Igen, kedves Menyasszony, jól érzed, itt most minden Rólad szól és a Te kényelmedért van. Minden fáradozásom azt a célt szolgálja, hogy a legkiválóbb szolgáltatásban és megismételhetetlen élményben legyen részed.”

Megnézem
Esküvői fotós - Herczeg Zoltán

Herczeg Zoltán – Fotós

“Herczeg Zoltán fotográfus vagyok.

Mindig is két szenvedélyem volt. Az utazás és a fotózás. Az elmúlt 15 évben mintegy félszáz alkalommal jártam délkelet Ázsiában, amelyre mint iskolámra tekintek.

Ázsia tanított meg felfedezni a hangulatok megörökítése iránti vágyamat.”

Megnézem
Esküvői fotós - Katona Tamás

Katona Tamás – Fotós

Képeinkkel történeteket mesélünk el, érzelmeket közvetítünk, pillanatokat keltünk életre…!

Stúdiónk nemzetközi fotósműhelyként érzelmekkel teli, művészi igényű, szofisztikált esküvői fotók, portré fotók és céges portfóliók készítésére specializálódott. Munkáink során a tökéletes egyensúlyt igyekszünk megtalálni minden egyes fényképen. Azokon a fotókon, melyeken a Ti különleges napotok legszebb pillanatait örökítjük meg. Örök emlékek lesznek, látni fogjátok a ragyogást egymás szemében, melyeket örökké szerertni fogtok!

Megnézem
Esküvői fotós - Molnár Tamás

Molnár Tamás – Fotós

Az esküvőfotózások során igyekszem egyforma hangsúlyt fektetni a kreatív fotózásra és a riport jellegű, hangulatképek elkészítésére. Számomra fontos az általam megalkotott kompozíciók mellett az érzelmek, a hangulat visszaadása a képekben.

Mindig szem előtt tartom egy örömapa mondását, miszerint a párról, az esküvőn készült képek egy életen át kint lesznek a kandalló párkányán. Így azon a napon a tökéletes sorozat elkészítése motivál.

Megnézem
Esküvői fotós - Szegfi Róbert

Szegfi Róbert – Fotós

Hogy mit jelentenek nekem a képek?

Kedves emlékek, különleges hangulatok, érzések, időtlen pillanatokba sűrítve, a szenvedélyem gyümölcseként.

És bármely elcsépelten is hangzik… többet érnek ezer szónál! 🙂

Bővebb információ Robiról a http://szegfifoto.hu oldalon található.

Megnézem

Horváth Tamás – Fotós

“Gyerekkorom óta foglalkoztat a fényképészet, 5 éve foglalkozom vele profi szinten, és folyamatosan fejlesztem a technikai felszerelésemet. Rengeteg gyakorlás, olvasás, alázat és kitartás kísérte az elmúlt esztendőket és kíséri a mai napig.”

Bővebb információ Tamás munkáiról a www.ht-photo.com oldalon található.

Megnézem
Esküvői fotós - Simon Áron

Simon Áron – Cinematográfus

“Gyerekkorom óta érdekel a mozi és a film világa. 7 éve készítek esküvői filmeket. Szenvedélyem a filmkészítés, legyen az dokumentált egész estés esküvői film, vagy akár egy pár perces, a legszebb pillanatokat megörökítő esküvői cinematográfia. Szeretek alkotni, szeretem a kihívásokat, ha ti is szeretnétek egy egyedi saját filmet, amelynek nem csak a főszereplői, hanem a film rendezői is lesztek egyben, akkor nincs más tennivalótok, mint leülni velem egy kötetlen beszélgetésre, ahol megismerhetjük egymást és felvázolhatjuk együtt az általatok megálmodott film forgatókönyvét.”

Bővebb információ Áronról a www.weddingmasters.hu oldalon található.

Megnézem

Tetszik amit kínálunk, amit itt az oldalon láttok?

Töltsétek ki felmérő kérdőívünket kötelezettség nélkül!

Rólunk mondták, akik már minket válaszotottak

„A legjobb döntés és befektetés volt Titeket felkérni erre a feladatra. Rengeteg munkátok van benne, de amit szombaton összehoztatok... Hát le a kalappal! Most már senkinek se kell bizonygatni, hogy érdemes volt szervezőket fogadni! Többen megjegyezték, hogy milyen durva volt, hogy mi mindenhol ott voltunk, nem kellett keresni, várni minket. Ez csak úgy volt lehetséges, hogy nem kellett foglalkoznunk semmivel, csak hogy jól érezzük magunkat, vendégek voltunk a saját esküvőnkön és ennek így is kellett lennie!”

Eszti & Dani

„Kedves Lányok! Még egyszer szeretnénk köszönetet mondani Nektek! Nagy szerencse, hogy rátok találtunk, a vendégek visszajelzései is ezt mutatják! Többen mondták, hogy milyen profik voltatok! Amit pedig mi tapasztaltunk, hogy akármilyen gonddal kerestünk meg Titeket az esküvő előtt, az pár óra múlva már meg is oldódott! A Nagy napunkon meg minden gördülékeny volt! Akármit kértem (de kérni sem kellett, mert észrevettétek), rögtön ott is volt! Lényeg a lényeg, teljesen profik vagytok és örök hálánk! Nagyon sok sikert kívánunk a vállalkozásotok továbbfejlesztéséhez!”

Anna & Tomi

„Zsuzsiban nagyon szerettük, hogy mindenre azonnal reagál. Akar egy telefon, SMS, vagy email. Nem hagyta a folyamatokat lelassulni! Minden helyzetben a mi igényünket vette figyelembe, a mi keresünk volt a szempont. Ő javasolt, de ha mi nem szerettük a javaslatot, elfogadta. Határozott, de finom kommunikációjával lenyűgözi az embereket. A munkája nagyon pontos és precíz, mindenkor ezt tapasztaltuk. A mi csodás esküvőnk vidéken volt, és akárhányszor elmentünk tárgyalni a helyszínre, Zsuzsi is mindig velünk tartott, rá szánta az idejét és energiáját, hogy a mi nagy napunkon biztosan minden a legnagyobb rendben legyen. És ez igy is volt! Drága Zsuzsi, Nagyon hálásak vagyunk Neked azért, hogy vagy, és ezzel azért is, hogy létrehoztad ezt a vállalkozást, amivel segítettél nekünk abban, hogy a kapcsolatunkat egy magasabb szintre, a házasság szintjére tudjuk emelni egy varázslatos, szeretettel teli eseménnyel.”

Mariann & Zoli

„Kedves Zsuzsi és Reni! Szeretnénk Szabolccsal még egyszer megköszönni Nektek a sok segítséget az esküvőnk szervezésében:) Nagyon hasznosnak és nélkülözhetetlennek éreztük a segítségeteket a nagy napon – aminek most már lassan két hete…hogy rohan az idő!”

Gabi & Szabolcs

Oldal tetejére
Mobile version: Enabled