Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Slider

Kíváncsi vagy arra, hogyan válasszátok ki a számotokra legtökéletesebb esküvői helyszínt?

19+1 hasznos tipp az Álomesküvőtök megszervezéséhez!

Segítek, hogy az esküvőtök tényleg olyan legyen amilyennek megálmodtátok illetve megelőzzétek, elkerüljétek a leggyakoribb buktatókat.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.
Esküvői dekoráció
Esküvői dekoráció - Fleur & Baloon Dekor

Fleur & Baloon Dekor

A munkánk többrétű, és picit belenyúlik a rendezvény szervezés témakörébe is, hisz a hozzánk fordulók teljes, kidolgozott koncepciót kapnak tőlünk. Legyen szó egy vállalati rendezvény dekorációjáról, esküvői dekorációról, esetleg magánrendezvényről.

Megnézem
Esküvői dekoráció - CreaStudio

CreaStudio

Kis családi vállalkozásból mára a legnagyobb magyarországi rendezvényszervezők állandó partnerévé és a legolvasottabb esküvői blog egyik tulajdonosává vált. Több ezer darabos textilkészlettel, egyedi rendezvényekhez alkalmazkodó gyártási kapacitással és kiemelkedő referenciákkal rendelkező kivállalkozássá váltunk, amely követi a nemzetközi dekorációs trendeket, sokat ad az egyediségre és a formabontó megoldások alkalmazására.

Megnézem
Esküvői dekoráció - White Wedding

White Wedding

A White Wedding Dekoráció egy fiatal művészekből, grafikusokból és dekoratőrökből álló csapat, mely azért jött létre, hogy esküvők és rendezvények területén stílust, eleganciát és minőséget képviseljen. Fontos számunkra, hogy munkáinkban kövessük a legújabb irányvonalakat, trendeket, ezáltal egyedi, minőségi dekorációs megoldásokat nyújtsunk ügyfeleink számára.

Megnézem
Esküvői dekoráció - Pimpernel esküvői meghívó

Pimpernel esküvői meghívó

Közel tíz éve foglalkozunk már esküvői meghívók és kiegészítők tervezésével és gyártásával – ez idő alatt rengeteget fejlődött ez a terület, mi pedig a manapság már óriási kínálat közepette határozott és egyedi alternatívát kívánunk mutatni az érdeklődő pároknak.

Megnézem
Esküvői dekoráció - Amare esküvői meghívó

Amare esküvői meghívó

Ösztönösen vonzódom a kézzel készült dolgokhoz, szeretem tudni, hogy valaki lélekkel készítette el azt a tárgyat, amit használok. Ezért grafikusként különösen nagy kihívás az esküvői meghívók világa, ahol a legegyszerűbb papír is csodaszéppé válik, ha a megfelelő szalaggal találkozik, ezáltal kiegészítve a grafikát is.

Megnézem

Tetszik amit kínálunk, amit itt az oldalon láttok?

Töltsétek ki felmérő kérdőívünket kötelezettség nélkül!

Rólunk mondták, akik már minket válaszotottak

„A legjobb döntés és befektetés volt Titeket felkérni erre a feladatra. Rengeteg munkátok van benne, de amit szombaton összehoztatok... Hát le a kalappal! Most már senkinek se kell bizonygatni, hogy érdemes volt szervezőket fogadni! Többen megjegyezték, hogy milyen durva volt, hogy mi mindenhol ott voltunk, nem kellett keresni, várni minket. Ez csak úgy volt lehetséges, hogy nem kellett foglalkoznunk semmivel, csak hogy jól érezzük magunkat, vendégek voltunk a saját esküvőnkön és ennek így is kellett lennie!”

Eszti & Dani

„Kedves Lányok! Még egyszer szeretnénk köszönetet mondani Nektek! Nagy szerencse, hogy rátok találtunk, a vendégek visszajelzései is ezt mutatják! Többen mondták, hogy milyen profik voltatok! Amit pedig mi tapasztaltunk, hogy akármilyen gonddal kerestünk meg Titeket az esküvő előtt, az pár óra múlva már meg is oldódott! A Nagy napunkon meg minden gördülékeny volt! Akármit kértem (de kérni sem kellett, mert észrevettétek), rögtön ott is volt! Lényeg a lényeg, teljesen profik vagytok és örök hálánk! Nagyon sok sikert kívánunk a vállalkozásotok továbbfejlesztéséhez!”

Anna & Tomi

„Zsuzsiban nagyon szerettük, hogy mindenre azonnal reagál. Akar egy telefon, SMS, vagy email. Nem hagyta a folyamatokat lelassulni! Minden helyzetben a mi igényünket vette figyelembe, a mi keresünk volt a szempont. Ő javasolt, de ha mi nem szerettük a javaslatot, elfogadta. Határozott, de finom kommunikációjával lenyűgözi az embereket. A munkája nagyon pontos és precíz, mindenkor ezt tapasztaltuk. A mi csodás esküvőnk vidéken volt, és akárhányszor elmentünk tárgyalni a helyszínre, Zsuzsi is mindig velünk tartott, rá szánta az idejét és energiáját, hogy a mi nagy napunkon biztosan minden a legnagyobb rendben legyen. És ez igy is volt! Drága Zsuzsi, Nagyon hálásak vagyunk Neked azért, hogy vagy, és ezzel azért is, hogy létrehoztad ezt a vállalkozást, amivel segítettél nekünk abban, hogy a kapcsolatunkat egy magasabb szintre, a házasság szintjére tudjuk emelni egy varázslatos, szeretettel teli eseménnyel.”

Mariann & Zoli

„Kedves Zsuzsi és Reni! Szeretnénk Szabolccsal még egyszer megköszönni Nektek a sok segítséget az esküvőnk szervezésében:) Nagyon hasznosnak és nélkülözhetetlennek éreztük a segítségeteket a nagy napon – aminek most már lassan két hete…hogy rohan az idő!”

Gabi & Szabolcs

Oldal tetejére
Mobile version: Enabled