Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Slider

Kíváncsi vagy arra, hogyan válasszátok ki a számotokra legtökéletesebb esküvői helyszínt?

19+1 hasznos tipp az Álomesküvőtök megszervezéséhez!

Segítek, hogy az esküvőtök tényleg olyan legyen amilyennek megálmodtátok illetve megelőzzétek, elkerüljétek a leggyakoribb buktatókat.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.
Esküvői ruhaszalon
Esküvői ruhaszalon - Fehér Szalon

Fehér Szalon

„Különleges elegancia, magas minőségben!”

“Így lehetne megfogalmazni a Fehér szalon immár 20 éve vallott filozófiáját, melyet mind a mai napig nyújtani kívánunk vendégeinknek. A sok éves tapasztalatnak és az elégedett menyasszonyoknak köszönhetően szalonunk kiemelkedik az esküvői üzletek végelláthatatlan sorából.

Nemzetközileg elismert márkáink között olyan nagy divatcégek szerepelnek, mint a Cymbeline, mely egyedi vonalvezetésű, a francia elegancia jegyében született ruháival izgalmas színfoltot jelent a hazai kínálatban, a spanyol Pronovias márka tervezői vonala, a Manuel Mota, vagy a romantika jegyében született Madeline Gardner és Victoria Jane.

A több mint 500 darabos exkluzív kollekciónk kialakításakor mindig szem előtt tartjuk szalonunk legfontosabb kérdését: „Mire van szüksége egy menyasszonynak?” Ebből kifolyólag a különböző esküvői stílusok színes palettáját kínáljuk – a különleges szabásvonalú, extravagáns daraboktól kezdve a hagyományos, tradicionális esküvői ruhákig-, hogy minden vendégünk megtalálja az „igazit” a nagy napra. Azonban nem felejtkezünk el arról sem, mely talán még a menyasszonyi ruháknál is fontosabb: az udvarias, kedves és segítőkész kiszolgálásról.

Szalonunk további különlegessége Sármán Nóra divattervező munkássága, aki egyedi tervezésű, méretre készített ruháival áll minden kedves vendégünk rendelkezésére.”

Bővebb információ a Fehér Esküvői Ruhaszalonról a www.feherszalon.hu oldalon található.

Megnézem
Esküvői ruhaszalon - Ananász Szalon

Ananász Szalon

“Szalonunk 1999 óta van jelen a magyar esküvői ruhakölcsönzők piacán. Esküvői és alkalmi ruha kollekcióinknál a letisztult, egyszerű vonalvezetés és a minőség, mint elsődleges szempont a meghatározóak. A világhírű spanyol Pronovias cég ruhái védjegyet jelentenek arra, hogy kedves ügyfeleink a legújabb trendeknek és egyéniségüknek megfelelő ruhában tölthessék el életük egyik legfontosabb napját.

Szalonunk a világ legnagyobb és legismertebb esküvői ruha gyártója, a Pronovias csoport (Pronovias, St. Patrick, márkák) kiemelt forgalmazója. E minőségünkben is, mintegy márkaboltként működve a menyasszonyi ruha kollekciók mellett kiváló minőségű kiegészítőket (fátylak, fejdíszek, kesztyűk) illetve alkalmi ruhákat is széles választékban árusítunk és kölcsönzünk.

A részletek kidolgozottsága nélkül természetesen nem áll össze a tökéletes összhang, ezért kiegészítőink anyagukban, színükben és minőségükben is illeszkednek egymáshoz és menyasszonyi ruháinkhoz.”

Bővebb információ az Ananász Esküvői Ruhaszalonról a www.ananasz-szalon.hu oldalon található.

Megnézem

Tetszik amit kínálunk, amit itt az oldalon láttok?

Töltsétek ki felmérő kérdőívünket kötelezettség nélkül!

Rólunk mondták, akik már minket válaszotottak

„A legjobb döntés és befektetés volt Titeket felkérni erre a feladatra. Rengeteg munkátok van benne, de amit szombaton összehoztatok... Hát le a kalappal! Most már senkinek se kell bizonygatni, hogy érdemes volt szervezőket fogadni! Többen megjegyezték, hogy milyen durva volt, hogy mi mindenhol ott voltunk, nem kellett keresni, várni minket. Ez csak úgy volt lehetséges, hogy nem kellett foglalkoznunk semmivel, csak hogy jól érezzük magunkat, vendégek voltunk a saját esküvőnkön és ennek így is kellett lennie!”

Eszti & Dani

„Kedves Lányok! Még egyszer szeretnénk köszönetet mondani Nektek! Nagy szerencse, hogy rátok találtunk, a vendégek visszajelzései is ezt mutatják! Többen mondták, hogy milyen profik voltatok! Amit pedig mi tapasztaltunk, hogy akármilyen gonddal kerestünk meg Titeket az esküvő előtt, az pár óra múlva már meg is oldódott! A Nagy napunkon meg minden gördülékeny volt! Akármit kértem (de kérni sem kellett, mert észrevettétek), rögtön ott is volt! Lényeg a lényeg, teljesen profik vagytok és örök hálánk! Nagyon sok sikert kívánunk a vállalkozásotok továbbfejlesztéséhez!”

Anna & Tomi

„Zsuzsiban nagyon szerettük, hogy mindenre azonnal reagál. Akar egy telefon, SMS, vagy email. Nem hagyta a folyamatokat lelassulni! Minden helyzetben a mi igényünket vette figyelembe, a mi keresünk volt a szempont. Ő javasolt, de ha mi nem szerettük a javaslatot, elfogadta. Határozott, de finom kommunikációjával lenyűgözi az embereket. A munkája nagyon pontos és precíz, mindenkor ezt tapasztaltuk. A mi csodás esküvőnk vidéken volt, és akárhányszor elmentünk tárgyalni a helyszínre, Zsuzsi is mindig velünk tartott, rá szánta az idejét és energiáját, hogy a mi nagy napunkon biztosan minden a legnagyobb rendben legyen. És ez igy is volt! Drága Zsuzsi, Nagyon hálásak vagyunk Neked azért, hogy vagy, és ezzel azért is, hogy létrehoztad ezt a vállalkozást, amivel segítettél nekünk abban, hogy a kapcsolatunkat egy magasabb szintre, a házasság szintjére tudjuk emelni egy varázslatos, szeretettel teli eseménnyel.”

Mariann & Zoli

„Kedves Zsuzsi és Reni! Szeretnénk Szabolccsal még egyszer megköszönni Nektek a sok segítséget az esküvőnk szervezésében:) Nagyon hasznosnak és nélkülözhetetlennek éreztük a segítségeteket a nagy napon – aminek most már lassan két hete…hogy rohan az idő!”

Gabi & Szabolcs

Oldal tetejére
Mobile version: Enabled