Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Slider

Kíváncsi vagy arra, hogyan válasszátok ki a számotokra legtökéletesebb esküvői helyszínt?

19+1 hasznos tipp az Álomesküvőtök megszervezéséhez!

Segítek, hogy az esküvőtök tényleg olyan legyen amilyennek megálmodtátok illetve megelőzzétek, elkerüljétek a leggyakoribb buktatókat.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.
Esküvői szépségápolás
Esküvői szépségápolás - Gurics Krisztina

Gurics Krisztina – Sminkes

Néhány éves dél-afrikai tartózkodásom alatt kezdtem smink- és maszkmesteri tanulmányaimat, melynek eredményeként 1992-ben nemzetközi maszkmesteri oklevelet szereztem Pretoriában.

Pályafutásom a Magyar Televízió sminkeseként indult, majd francia luxus márkák (Lancôme, Orlane, Guerlain, Chanel, Clarins) trénereként és sminkeseként több ezer hölgynek adtam személyre szóló bőrápolási- és sminktanácsokat.

Megnézem
Esküvői szépségápolás - Oláh Zsófia

Oláh Zsófia – Sminkes

A természet és a természetesség áll közel hozzám a magánéletemben és a munkámban egyaránt. Amikor sminkelek, akkor is arra törekszem, hogy hozzátegyek valamit az arc szépségéhez, hogy a legszebbet hozzam ki belőle.

A visszajelzések szerint, amikor kisminkelek valakit, akkor nem a festéket veszik észre, hanem azt, hogy sugárzó és ragyogó lett az arca.

Megnézem
Esküvői szépségápolás - Nagy Júlia

Nagy Júlia – Sminkes

Nagy Júlia vagyok, kétszeres Magyar Bajnok, “2012. év sminkese”, hazai és nemzetközi versenyek rendszeres résztvevője, valamint több nemzetközi termék sminkese és oktatója. Kizárólag professzionális termékekkel készítem el azt a sminket, amit te szeretnél. Hagyományos, és airbrush technikával egyaránt dolgozom.

Megnézem
Esküvői szépségápolás - Bene Blanka

Bene Blanka – Kozmetikus

13 éve, amikor a kozmetikusi pályára léptem, csak próbaként tettem. Azt gondoltam ez csak egy állomása lesz életemnek.

Megnézem
Esküvői szépségápolás - Koller Ágnes

Koller Ágnes – Kozmetikus

Gyerekkorom óta érdekelt a kozmetika, akkor számomra még misztikusnak tűnő világa.

Immáron 25 éve dolgozom kozmetikusként és változatlan a lelkesedésem a szakma és az emberek iránt.

Megnézem
Esküvői szépségápolás - Metropolitan

Metropolitan – Szépségszalon

„Oscar Wilde ezen gondolata lebegett a szemünk előtt, amikor megálmodtuk azt a helyet, ahol a modern városi ember nemcsak a múlt század nyugalmát és eleganciáját találja meg, de mindazt, ami a szépséghez kell. A hozzánk látogatóknak mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújtunk, legyen szó öltözködésről, sminkről vagy szépségápolásról. A belváros szívében, mégis a világ zajától távol egyedülálló luxus környezetben választhatnak számtalan testet-lelket kényeztető kezelés közül a szépülni vágyó hölgyek és urak.”

Megnézem
Esküvői szépségápolás - Horváthné Perl Beatrix

Horváthné Perl Beatrix – Kozmetikus – Győr

1995-ben kezdtem el dolgozni kozmetikusként, akkor még csak sejtettem, hogy a szakmám egyben a hobbimmá is válik.

Nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, és örömmel tölt el mikor egy-egy kozmetikai kezelés vagy sminkelés után elégedetten és mosolyogva néznek a vendégeim a tükörbe.

Megnézem

Tetszik amit kínálunk, amit itt az oldalon láttok?

Töltsétek ki felmérő kérdőívünket kötelezettség nélkül!

Rólunk mondták, akik már minket válaszotottak

„A legjobb döntés és befektetés volt Titeket felkérni erre a feladatra. Rengeteg munkátok van benne, de amit szombaton összehoztatok... Hát le a kalappal! Most már senkinek se kell bizonygatni, hogy érdemes volt szervezőket fogadni! Többen megjegyezték, hogy milyen durva volt, hogy mi mindenhol ott voltunk, nem kellett keresni, várni minket. Ez csak úgy volt lehetséges, hogy nem kellett foglalkoznunk semmivel, csak hogy jól érezzük magunkat, vendégek voltunk a saját esküvőnkön és ennek így is kellett lennie!”

Eszti & Dani

„Kedves Lányok! Még egyszer szeretnénk köszönetet mondani Nektek! Nagy szerencse, hogy rátok találtunk, a vendégek visszajelzései is ezt mutatják! Többen mondták, hogy milyen profik voltatok! Amit pedig mi tapasztaltunk, hogy akármilyen gonddal kerestünk meg Titeket az esküvő előtt, az pár óra múlva már meg is oldódott! A Nagy napunkon meg minden gördülékeny volt! Akármit kértem (de kérni sem kellett, mert észrevettétek), rögtön ott is volt! Lényeg a lényeg, teljesen profik vagytok és örök hálánk! Nagyon sok sikert kívánunk a vállalkozásotok továbbfejlesztéséhez!”

Anna & Tomi

„Zsuzsiban nagyon szerettük, hogy mindenre azonnal reagál. Akar egy telefon, SMS, vagy email. Nem hagyta a folyamatokat lelassulni! Minden helyzetben a mi igényünket vette figyelembe, a mi keresünk volt a szempont. Ő javasolt, de ha mi nem szerettük a javaslatot, elfogadta. Határozott, de finom kommunikációjával lenyűgözi az embereket. A munkája nagyon pontos és precíz, mindenkor ezt tapasztaltuk. A mi csodás esküvőnk vidéken volt, és akárhányszor elmentünk tárgyalni a helyszínre, Zsuzsi is mindig velünk tartott, rá szánta az idejét és energiáját, hogy a mi nagy napunkon biztosan minden a legnagyobb rendben legyen. És ez igy is volt! Drága Zsuzsi, Nagyon hálásak vagyunk Neked azért, hogy vagy, és ezzel azért is, hogy létrehoztad ezt a vállalkozást, amivel segítettél nekünk abban, hogy a kapcsolatunkat egy magasabb szintre, a házasság szintjére tudjuk emelni egy varázslatos, szeretettel teli eseménnyel.”

Mariann & Zoli

„Kedves Zsuzsi és Reni! Szeretnénk Szabolccsal még egyszer megköszönni Nektek a sok segítséget az esküvőnk szervezésében:) Nagyon hasznosnak és nélkülözhetetlennek éreztük a segítségeteket a nagy napon – aminek most már lassan két hete…hogy rohan az idő!”

Gabi & Szabolcs

Oldal tetejére
Mobile version: Enabled