Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Slider

Kíváncsi vagy arra, hogyan válasszátok ki a számotokra legtökéletesebb esküvői helyszínt?

19+1 hasznos tipp az Álomesküvőtök megszervezéséhez!

Segítek, hogy az esküvőtök tényleg olyan legyen amilyennek megálmodtátok illetve megelőzzétek, elkerüljétek a leggyakoribb buktatókat.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.
Esküvői zenekar & ceremóniamester
Esküvői zenekar - PartYssimo Zenekar

PartYssimo Zenekar

A kilenctagú PartYssimo zenekar 2010 tavaszán alakult, mégis hosszú évek óta színpadon álló, illetve stúdióban munkálkodó, profi zenészekből verbuválódott csapatról van szó, amelyben a véletlennek köszönhetően a legideálisabb párosításban talált egymásra három, zeneileg külön-külön már igen összeszokott páros – a dob-basszusgitár ritmusszekció, a két szóló-kísérő hangszer, valamint a két ének, vagyis a két frontember -, amely elegyből egy igazi zenei ősrobbanás született.

Igény esetén, Ceremóniamester és DJ szolgáltatást is tudnak biztosítani.

Megnézem
Esküvői zenekar - A'la Carte Showband Zenekar

A’la Carte Showband Zenekar

Az országszerte és külföldön is keresett, a médiában mára nagy gyakorisággal megjelenő (Juventus és Sláger Rádió, Neo Fm, Muzsika TV, Sztárlimonádé Bulvárlap stb..) népszerű Showband kiemelkedően széles magyar és nemzetközi repertoárral, az igényes céges, magánjellegű, partyk és rendezvények, fesztiválok és esküvők fellépője. Az A’la Carte Showband azok számára szerencsés választás, akik a fiatalosan lendületes, igényes produkciót és zenét kedvelik, és nem elégednek meg a középszerűséggel.

Bővebb információ a https://www.facebook.com/ashowband található.

Megnézem
Esküvői zenekar - Dimenzió Zenekar

Dimenzió Zenekar

Hivatásuk a magas szintű szórakoztatás céges és magánrendezvényeken, esküvőkön és partikon.

Sok éves tapasztalatukkal és színes repertoárjukkal képesek a megrendelők és vendégek zenei igényeit maradéktalanul teljesíteni – korosztálytól függetlenül.

Bővebb információ a www.dimenziozenekar.hu oldalon található.

Megnézem
Esküvői zenekar - BakElite Band Zenekar

BakElite Band Zenekar

A Bakelit Band zenekar egy fiatal, professzionális, minőségi zenét játszó zenekar. Tagjaink nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek, többen az egész világot bejártak és színvonalasabbnál színvonalasabb helyeken játszottak. Kínálatunkban a többféle zenei stílus között Te is megtalálhatod azt, ami a legközelebb áll a szívedhez. Legyen szó esküvőről, születésnapról, házibuliról, leány- vagy legénybúcsúról, exkluzív garden-partyról biztos lehetsz benne, hogy hozzájárulunk ahhoz, hogy mindez felejthetetlen emlék legyen számodra.

Bővebb információ a www.bakelitband.hu oldalon található.

Megnézem
Esküvői ceremóniamester - Szablya Ákos

Szablya Ákos – Ceremóniamester

“Szerencsésnek mondhatom magam, mert az élet csodás élményekkel gazdagított “utam” során. Az ELTE-n végeztem tanár szakon és bár imádom a gyerekeket, sosem tanítottam. Ami viszont mindig is érdekelt : az Ember. Úgy gondolom az esküvő az élet egyik csúcspontja, amikor két ember összeköti az életét és megkoronázza a közösen töltött időt egy szertartással, majd megosztja boldogságát rokonaival, barátaival. Azt szeretném, hogy valóban TI lehessetek a főszereplői ennek a Csodás Napnak! Megtiszteltetés számomra, ha ott lehetek éppen ezen az eseményen, mint Ceremóniamester és műsorvezető!”

Bővebb információ Ákosról a www.ceremoniamestered.hu oldalon található.

Megnézem

Tetszik amit kínálunk, amit itt az oldalon láttok?

Töltsétek ki felmérő kérdőívünket kötelezettség nélkül!

Rólunk mondták, akik már minket válaszotottak

„A legjobb döntés és befektetés volt Titeket felkérni erre a feladatra. Rengeteg munkátok van benne, de amit szombaton összehoztatok... Hát le a kalappal! Most már senkinek se kell bizonygatni, hogy érdemes volt szervezőket fogadni! Többen megjegyezték, hogy milyen durva volt, hogy mi mindenhol ott voltunk, nem kellett keresni, várni minket. Ez csak úgy volt lehetséges, hogy nem kellett foglalkoznunk semmivel, csak hogy jól érezzük magunkat, vendégek voltunk a saját esküvőnkön és ennek így is kellett lennie!”

Eszti & Dani

„Kedves Lányok! Még egyszer szeretnénk köszönetet mondani Nektek! Nagy szerencse, hogy rátok találtunk, a vendégek visszajelzései is ezt mutatják! Többen mondták, hogy milyen profik voltatok! Amit pedig mi tapasztaltunk, hogy akármilyen gonddal kerestünk meg Titeket az esküvő előtt, az pár óra múlva már meg is oldódott! A Nagy napunkon meg minden gördülékeny volt! Akármit kértem (de kérni sem kellett, mert észrevettétek), rögtön ott is volt! Lényeg a lényeg, teljesen profik vagytok és örök hálánk! Nagyon sok sikert kívánunk a vállalkozásotok továbbfejlesztéséhez!”

Anna & Tomi

„Zsuzsiban nagyon szerettük, hogy mindenre azonnal reagál. Akar egy telefon, SMS, vagy email. Nem hagyta a folyamatokat lelassulni! Minden helyzetben a mi igényünket vette figyelembe, a mi keresünk volt a szempont. Ő javasolt, de ha mi nem szerettük a javaslatot, elfogadta. Határozott, de finom kommunikációjával lenyűgözi az embereket. A munkája nagyon pontos és precíz, mindenkor ezt tapasztaltuk. A mi csodás esküvőnk vidéken volt, és akárhányszor elmentünk tárgyalni a helyszínre, Zsuzsi is mindig velünk tartott, rá szánta az idejét és energiáját, hogy a mi nagy napunkon biztosan minden a legnagyobb rendben legyen. És ez igy is volt! Drága Zsuzsi, Nagyon hálásak vagyunk Neked azért, hogy vagy, és ezzel azért is, hogy létrehoztad ezt a vállalkozást, amivel segítettél nekünk abban, hogy a kapcsolatunkat egy magasabb szintre, a házasság szintjére tudjuk emelni egy varázslatos, szeretettel teli eseménnyel.”

Mariann & Zoli

„Kedves Zsuzsi és Reni! Szeretnénk Szabolccsal még egyszer megköszönni Nektek a sok segítséget az esküvőnk szervezésében:) Nagyon hasznosnak és nélkülözhetetlennek éreztük a segítségeteket a nagy napon – aminek most már lassan két hete…hogy rohan az idő!”

Gabi & Szabolcs

Oldal tetejére
Mobile version: Enabled