Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Slider

Kíváncsi vagy arra, hogyan válasszátok ki a számotokra legtökéletesebb esküvői helyszínt?

19+1 hasznos tipp az Álomesküvőtök megszervezéséhez!

Segítek, hogy az esküvőtök tényleg olyan legyen amilyennek megálmodtátok illetve megelőzzétek, elkerüljétek a leggyakoribb buktatókat.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.
Esküvői extra szolgáltatások
Esküvői torták - Preston Torta manufaktúra

Preston Torta Manufaktúra

A Preston Torta-manufaktúra nem csak nevében fogadott hűséget a legnemesebb cukrászhagyományoknak. A tömegesedéssel tudatosan szembefordulva, évekig tartó angliai felkészülés után kizárólag egyedi, saját készítésű tortákat forgalmaznak. A különleges anyagoknak és technikáknak köszönhetően az általuk készített édességek minden részlete ehető. Termékeik egyedülálló minőségét az elkötelezett odaadás, a Londonban mesterlevéllel elismert szaktudás, valamint az első osztályú angol és amerikai alapanyagok biztosítják.

Bővebb információ a www.prestontorta.hu oldalon található.

Megnézem
Esküvő - Flair Cocktail Service

Flair Cocktail Service

2003–ban tűnt fel a szórakoztatóiparban egy színes csapat.

A koktélkészítés mesterségét ragyogóan ötvözik a táncos-zenés show elemekkel.

Tornóczi Endre, háromszoros magyar mixer bajnok a társulat vezetője. Úgy gondolta, hogy latin hangulattal fűszerezi a koktél partikat, esküvőket ezért összeállított egy dinamikus csapatot Cseh Szakál Tibor profi versenytáncos közreműködésével.

Megnézem
Esküvő - Pénteki esküvő

Pénteki Esküvő

A házasságkötés mindenki életében az egyik legfontosabb és legmeghatározóbb esemény, amelyet mindannyian szeretnénk felejthetetlenné és emlékezetessé tenni. Az elmúlt években trendivé vált pénteken egybekelni, aminek az ifjú párok szerint számtalan előnye van. A Pénteki esküvő olyan ceremóniamestereket és szolgáltatókat ajánl, akik szakértelmüket nem csak a hét egyetlen napjára tartogatják.

www.pentekieskuvo.hu

Megnézem
Esküvő extra szolgáltatások

Extra Szolgáltatások

Mixer show, koktélos szervezése, Torta kiválasztása és megrendelése, Csokoládé szökőkút, Autóbérlés, Siklóernyős rózsaszórás, Galambröptetés, Táncoktatás, Tanácsadás, Lézershow, Jégszobor

Megnézem

Tetszik amit kínálunk, amit itt az oldalon láttok?

Töltsétek ki felmérő kérdőívünket kötelezettség nélkül!

Rólunk mondták, akik már minket válaszotottak

„A legjobb döntés és befektetés volt Titeket felkérni erre a feladatra. Rengeteg munkátok van benne, de amit szombaton összehoztatok... Hát le a kalappal! Most már senkinek se kell bizonygatni, hogy érdemes volt szervezőket fogadni! Többen megjegyezték, hogy milyen durva volt, hogy mi mindenhol ott voltunk, nem kellett keresni, várni minket. Ez csak úgy volt lehetséges, hogy nem kellett foglalkoznunk semmivel, csak hogy jól érezzük magunkat, vendégek voltunk a saját esküvőnkön és ennek így is kellett lennie!”

Eszti & Dani

„Kedves Lányok! Még egyszer szeretnénk köszönetet mondani Nektek! Nagy szerencse, hogy rátok találtunk, a vendégek visszajelzései is ezt mutatják! Többen mondták, hogy milyen profik voltatok! Amit pedig mi tapasztaltunk, hogy akármilyen gonddal kerestünk meg Titeket az esküvő előtt, az pár óra múlva már meg is oldódott! A Nagy napunkon meg minden gördülékeny volt! Akármit kértem (de kérni sem kellett, mert észrevettétek), rögtön ott is volt! Lényeg a lényeg, teljesen profik vagytok és örök hálánk! Nagyon sok sikert kívánunk a vállalkozásotok továbbfejlesztéséhez!”

Anna & Tomi

„Zsuzsiban nagyon szerettük, hogy mindenre azonnal reagál. Akar egy telefon, SMS, vagy email. Nem hagyta a folyamatokat lelassulni! Minden helyzetben a mi igényünket vette figyelembe, a mi keresünk volt a szempont. Ő javasolt, de ha mi nem szerettük a javaslatot, elfogadta. Határozott, de finom kommunikációjával lenyűgözi az embereket. A munkája nagyon pontos és precíz, mindenkor ezt tapasztaltuk. A mi csodás esküvőnk vidéken volt, és akárhányszor elmentünk tárgyalni a helyszínre, Zsuzsi is mindig velünk tartott, rá szánta az idejét és energiáját, hogy a mi nagy napunkon biztosan minden a legnagyobb rendben legyen. És ez igy is volt! Drága Zsuzsi, Nagyon hálásak vagyunk Neked azért, hogy vagy, és ezzel azért is, hogy létrehoztad ezt a vállalkozást, amivel segítettél nekünk abban, hogy a kapcsolatunkat egy magasabb szintre, a házasság szintjére tudjuk emelni egy varázslatos, szeretettel teli eseménnyel.”

Mariann & Zoli

„Kedves Zsuzsi és Reni! Szeretnénk Szabolccsal még egyszer megköszönni Nektek a sok segítséget az esküvőnk szervezésében:) Nagyon hasznosnak és nélkülözhetetlennek éreztük a segítségeteket a nagy napon – aminek most már lassan két hete…hogy rohan az idő!”

Gabi & Szabolcs

Oldal tetejére
Mobile version: Enabled