Az esküvő a ti nagy napotok, amelynek minden fontos pillanatát érdemes megörökíteni. Ehhez a Jade esküvő segítségével ajánlunk most profi, megbízható fotósokat, akik esetében biztosak lehettek abban, hogy a legnagyobb gond csak a bőség zavara lesz. Hiszen több száz tökéletes kép közül nehéz kiválasztani azt a pár darabot, ami a falat vagy az esküvői albumot díszíti majd.

Spontaneitás

Szeretnétek, hogy a romantikus, vicces, megható pillanatok szinte titokban legyenek elkapva a nagy napotokon? Semmi beállítás, semmi műség, csupán a megunhatatlan romantikus képek. Erre a különleges feladatra Szalay Mona-t ajánljuk nektek, aki számos esküvővel a háta mögött a legkülönlegesebb képeket fogja rólatok készíteni. Nem mindenki tudja megörökíteni az elkapott, valódi érzelmekkel teli pillanatokat, Mona azonban rendelkezik ezzel a különleges adottsággal. Így, ha igazán természetes, gyönyörű képekre vágytok, ő az igazi.

Egy csapatként

Dégi Attila a ti fotósotok, ha baráti hangulatban szeretnétek mindent kitalálni, hogy mi, hol, honnan, hogyan legyen megörökítve. Az ország bármely területére szívesen megy, közeli baráttá válva a nagy napotokra, hogy minden úgy lehessen, ahogy szeretnétek. Megbízható és segítőkész, szívesen válaszol bármilyen kérdésetekre. Ha igazán természetes, elegáns és kreatív képeket szeretnétek majd az esküvői albumba, ő a ti emberetek.

Az örökké fennmaradó hangulat

A hangulatok felfedezése és azok elkapása a megfelelő pillanatban. Mi más lehetne fontos a nagy napotokon? Herczeg Zoltán szerint és szerintünk is a nagy napon az a fontos, hogy az emlékezetes pillanatokat mindenképp meg kell örökíteni. Ha a nagy napotok után néhány évvel megérkezik a kis csöppség az életetekbe, bátran hívjátok újra, a gyermek fotózás ugyanis a másik szenvedélye.

Katona Tamás stúdiója nemzetközi fotósműhelyként érzelmekkel teli, művészi igényű, szofisztikált esküvői fotók, portré fotók és céges portfóliók készítésére specializálódott. Ha őket választjátok, biztosak lehettek benne, hogy az a bizonyos szerelmes szikra megörökítve örökre ott fog csillogni a falatokon bekeretezve.

Az esküvő a ti napotok, fontos, hogy úgy legyen megörökítve, hogy örök emlék maradhasson számotokra, amiket majd boldogan mutogathattok az unokáknak is. Mi teszi még tökéletesebbé ezt a különleges eseményt? Természetesen az, ha nem nektek kell mindennek utánajárni. Bátran bízzátok az esküvő megszervezését a Jade esküvő csapatára, hiszen nem az a cél, hogy ezen a csodás napon azon idegeskedjetek, hogy minden rendben lesz-e. Hagyjátok másra a szervezést, ti pedig élvezzétek ki, hogy ez a nap rólatok szól.

Share This