Már tervezgetitek a nagy napot? Na, és a már ruhád is megvan? Mi van a cipőddel? Már csak a tökéletesebbnél tökéletesebb helyszínek között keresgéltek? Esetleg vidéki lagzit szeretnétek szervezni, vagy épp csak messze van az a bizonyos helyszín tőletek? Netán néhány családtagnak sokáig tartana az út? Akár messziről érkezik a vendégsereg, akár valószínűnek tartjátok, hogy a lagzi után a nagy dínom-dánom, táncolás és ünneplés sokáig elhúzódhat, érdemes olyan esküvői helyszínt választani, ami szállással is rendelkezik.

Mindenkinek kell néha egy kis segítség

Legyen szó kicsi vagy nagy létszámú vendégseregről, vidéki vagy városi helyszínekről, mindenkinek jól jön a segítség. Ha kettesben vagy rokonaitok és barátaitok segítségével szeretnétek megszervezni a nagy napot, felmerülhetnek kérdések bennetek.

Nyugodt szívvel forduljatok hozzánk, szívesen segítünk bármiben, legyen szó helyszínről, dekorációról, zenekarról vagy akár az emlékek megörökítéséről. Ha professzionális segítséget szeretnétek kérni megbízható, biztos kezeket tudunk ajánlani. Bizalommal forduljatok rendezvényszervező csapatunkhoz, akik szívesen segítenek majd abban, hogy esküvőtök álomszerű lehessen.

Néhány jó tanács, hogy megtaláld a tökéletes esküvői helyszínt szállással

1. Jó dolog mulatozni, ha jól van megtervezve

A családotok igaz táncos kedvű nőkből és férfiakból áll? Ti is szeretnétek végigtáncolni az éjszakát? Szeretnéd, kedves Menyasszony, hogy édesapád megtáncoltasson? Gondolom leendő férjed is szeretne majd megpörgetni néhányszor! Mennyi könnyes szem, mennyi elérzékenyült arc! Azonban mielőtt mindezeket átélhetnétek, gondoljátok át a helyszínt.

Egy zárt tér hamar szaunává alakulhat, az idősebbek pedig nem biztos, hogy szusszanások nélkül végig tudják még ropni a bulit. Legyenek hát székek, a teremben pedig kellemes hőmérsékletre állított légkondicionáló és persze ablakok is. Gondoljatok az elegendő enni és innivalóra is, a sok mozgástól bizony nem csak ti, de a vendégsereg is megéhezhet, megszomjazhat.

Ha pedig elfáradt a csapat, nem árt, ha a kisgyermekes vendégek és a másnap korán munkába induló meghívottak aludhatnak egyet az esküvői helyszínhez közel a szálláson.

2. Nagyon jó ez a zene kis unokám, csak egy kicsit hangos!

Mondhatják a nagyszülők. Mikor helyszínt választotok, fontos tisztában lennetek azzal, hogy az esküvői mulatság sokakat zavarhat, ugyanis a zene hangereje nem csupán az idősebb generáció gondjává válhat. Ugye nem akartok rendőrökkel cseverészni a menyasszonytánc után, hogy hangos-e a zene vagy sem?

Persze rendőrök nélkül is mindenkinek eltérő a zenei ízlése és az, hogy milyen hangerőt tud elviselni. Ha szeretnénk, hogy mindenki jól érezze magát, a csendesebb, kevésbé bulizós meghívottaknak biztosítsunk egy helyet, ahová visszavonulhatnak.

3. Ki hova kerül?

Mikor lefoglaljátok a szállást, érdemes kitalálni, hogy ki hova kerüljön. Minden családban vannak olyan rokonok, akik nem annyira kedvelik egymás társaságát. Őket érdemes egymástól messze lévő szobákba tenni, ahogy a kisgyermekekkel érkezőket is jobb, ha nem a sokáig bulizó fiatalabbak környékén helyezitek el. Természetesen a Ti szobátoké legyen a legszebb kilátás, erkéllyel, ha van, mégis csak titeket ünnepel mindenki!

4. Vidéken, városban vagy esetleg a hullámok hátán?

Hova tervezitek az esküvőt? Egy mesebeli, vidéki tájra, ahol a végtelenségig táncolhattok, hogy aztán mindenki kimerülten puffanhasson az ágyba? Vagy egy elegáns a város szívében álló hely állna hozzátok közelebb? Merészebb páros vagytok? Mertek nagyot álmodni? Akkor a legjobb választás lehet számotokra, ha egy hajó fedélzetén rebegitek majd el egymásnak azt a bizonyos igent.

Válasszátok bármelyik esküvői helyszínt, szervezzétek magatok vagy a segítségünkkel, mi szívesen segítünk mindenben, hogy az a nap olyan varázslatossá és felejthetetlenné válhasson, mint amilyenre vágytok.

Share This