Egy kép többet mond, mint bármely szó. Egy kép csodálatos emlékeket hozhat vissza. Amikor már a vén hintaszékben üldögéltek még mindig kéz a kézben, és majd az unokátok odaszalad hozzátok kezében egy poros, régi képpel és megkérdezi, kik vannak a képen, majd egymásra nézhettek és elmesélhetitek neki az esküvőtök minden pillanatát.

Ahhoz, hogy ez az álom valósággá válhasson, természetesen fontos, hogy megtaláljátok azt a fotóst, aki gépével úgy örökíti majd meg az esküvőtök minden pillanatát, ahogyan azt Ti szeretnétek. Ha pedig nem csupán a klasszikus emlékeket szeretnétek megőrizni, hát készítsetek esküvői videót is, felvéve az eskütételt, a tósztokat, a könnyező szempárokat, hiszen egy videón mindenki örökké élhet minden apró kis vonásával együtt.

Ahány esküvő, annyi elképzelés

Minden pár máshogy szeretné megörökíteni a nagy napot. Van, aki elegáns képeket szeretne tökéletes környezetben, boldogan. Olyanok is vannak, akik a spontán képeket keretezik be, hisz az őrzi a személyiségüket. Fotósaink között bizonyára találsz majd olyat, aki abban a beállításban, és olyan képeket készít majd rólatok, amikre sok-sok év múltán is örömmel tekintetek majd.

Ki legyen az esküvői fotósotok? Készüljön romantikus videó is?

A választás a Tietek. Fotósaink arra törekednek, hogy minden emléketeket megörökítsék úgy, ahogy Ti szeretnétek. Például, ha spontán, a rátok jellemző pillanatokat szeretnétek viszont látni, akkor Szalay Mona a tökéletes esküvői fotós számotokra.

Nálunk biztos megtalálod azt a művészt, akivel szívesen dolgoznál együtt, mind megbízható, csodálatos képeket készítő fényképészek, akik keze által biztosra mehettek, hogy majd az aranylakodalmatokkor is ugyanaz az érzés kerít majd hatalmába titeket, mikor ránéztek az emlékeiteket őrző képekre, mint amikor kimondtátok azt a bizonyos igent. Ha pedig kép mellett esküvői videót is szeretnétek, Simon Áront ajánljuk figyelmetekbe.

Nem csupán a lakodalomkor

Mikor esküvői képeket és videókat készítetek, nem feltétlenül kell csupán a nagy napra és az eskütételre koncentrálni. Drága Menyasszony, ruhád kiválasztása és annak első felpróbálása, esetleg amikor megpillantanak a szüleid benne, felbecsülhetetlen képek lehetnek. Tulajdonképpen az előkészület bármely pillanata azzá válhat.

Mikor már az ünnepi ebéd vagy vacsora előtt ültök, jó ötlet lehet akár, ha a főétel és a desszert között levetítetek egy filmet. Rólatok. Ennek a videónak a levetítése persze lehet meglepetés is vagy épp a készítése. Rokonaitok, közeli barátaitok biztos szívesen segítenének a fotósotoknak egy romantikus vagy vicces kisfilmet összeállítani, amit aztán ti is könnyezve nézhettek végig.

Ha nem tartjátok a hagyományt, miszerint a férj nem láthatja aráját a ruhájában, akár a város több pontján is készíthettek mesébe illő képeket. A Budai Vár vagy a Citadella panorámája például gyönyörű hátteret biztosíthat számotokra. Nem muszáj persze a városban maradni, egy vidéki virágos réten készült romantikus fotósorozat is épp olyan csodás emlékeket ébreszt majd bennetek.

Az esküvő a Ti napotok, így az esküvői fotóknak és videóknak Rólatok kell szólniuk nem másról. Keressétek fel fotósainkat, hogy az esküvőtök emléke örökké megmaradhasson. Ha esetleg még nem találtatok helyszínt, vagy segítségre lenne szükségetek, keressetek minket bizalommal, mindenben állunk rendelkezésetekre.

Share This