Az esküvőszervező minden elképzeléseteket segít megvalósítani, hisz ez a feladata! Ha úgy érzitek, hogy elkéne a segítség a szervezésben, mert elvesztek a sok anyag, helyszín, zenekar és étel lehetőség között, a barátok és a család jóindulatú ötletei pedig csak még inkább összezavarnak, nos ilyenkor a legjobb, amit tehettek, hogy segítséget kértek egy profitól.

Mik lesznek az esküvőszervező feladatai?

Az esküvőszervező már az ötletelés első pillanatától jelen lehet, ha úgy érzitek, erre van szükségetek. Ő az a személy, aki profizmussal könnyedén megvalósítja a legvadabb álmaitokat is. Fáradhatatlanul azon lesz, hogy megmutasson olyan új és divatos lehetőségeket és ötleteket is, amelyek a ti ízlésvilágotoknak tökéletesen megfelelnek.

Fontos azonban azt is tudnotok, hogy az esküvőszervező nem Ti vagytok. Nem fog helyettetek döntést hozni, nem akar majd titeket olyan megoldásra rábeszélni, ami nektek nem tetszik. Ha már elterveztétek, hogy hol lesz a ceremónia, vagy hogy ki játsszon, majd szeretnétek tele hassal a táncparkettre pördülni, ő nem akar majd egészen más felé terelni titeket, esetleg csupán ötletet ad majd, hogyan lehet még tökéletesebbé tenni a már meglévő elképzeléseiteket.

Úgy érzitek, nem egészen vagytok tisztában azzal, mikre is kell figyelni a szervezés során?

Ha tudni szeretnéd, mik is azok a szervezési pontok, amikben döntést kell majd hoznotok, kettesben vagy esküvőszervezőtök társaságában, olvassatok tovább!

A helyszín

Az egyik legfontosabb pontja a nagy napotoknak. Miért? Mert az, hogy hol mondjátok ki azt a bizonyos igent, és hogy hol fogyasztjátok el az első közös vacsorátokat házaspárként, családotok és barátaitok körében megadja mindkét eseménynek az alaphangulatát.

Gondoljatok csak bele! Ha a ceremóniát például a Barabás Villában tartjátok, a hely üde eleganciájában pompázva ti tűntök majd a mesebeli királyi párnak, míg a budapesti Kogart ház falai között inkább ti és a vendégek is az otthonosság melengető érzése mellett mondhatjátok ki a boldogító igent.

Az emlékek megörökítése

Ugye szeretnétek majd még az unokáitoknak is azt mesélni, milyen csodálatos is volt a nap, amikor a nagymamájuk végigvonult a padsorok között el egészen a nagyapjukig, ahol aztán rokonok és barátok meghatódott tekintetétől kísérve kimondtátok a boldogító igent? Ahhoz, hogy ez az álomkép egyszer valósággá válhasson, mindenképp válasszatok ki egy fotóst, aki úgy örökíti majd meg a házasságkötésetek napját, hogy sok évvel később is boldogan tekintsetek majd rá vissza.

A dekor

Ha kiválasztottátok a helyet, ahol a ceremónia fog zajlani, már megtaláltok a helyet, ahol majd együtt lakomáztok, kiválasztottátok a zenekart, akik majd hozzák a talpalávalót, akkor ideje a körítésre is gondolni! Bizony, a meghívók és a helyszínek feldíszítése elengedhetetlen pontok! Hiszen a gyönyörű táj mit sem ér, ha a székek, padok, asztalok nem alkotnak velük egyetlen kerek egészet.

A profi segítség

Ne feledjétek el! Nem kell mindent nektek megkeresni! Mindenkinek szüksége van egy kis segítségre olykor! Az esküvőszervező azért van, hogy mint egy tapasztaltabb barát, ott álljon mellettetek, ha úgy érzitek, már nem tudjátok, hogy lehetne még szebb, még tökéletesebb a dekor, a helyszín, az ételetek.

Megbízható, kedves és profi segítőinkkel az álomesküvő megvalósulhat, és a nagy, súlyos és nehéz döntések, amik egy esküvőszervezéssel járnak, lekerülnek a vállatokról, nektek csupán választani kell majd A B és C lehetőség közül!

Share This