Ha épp az esküvői tervezgetés elején vagy közepén tartotok, most bizonyára felcsillant a szemetek. Ha a ruha, a helyszín, az ételek, a meghívottak, a dekoráció szó mellett is pipa szerepel a terveitek listáján, akkor ideje, hogy elgondolkodjatok azon, hogy milyen hangulatban szeretnétek tölteni a ceremónia utáni pillanatokat, miután a násznép minden tagját megríkattátok egy kicsit. Nézzük mi a kapcsolat az esküvői vacsora és a zene között.

Minden esküvői vacsorához más zenekar passzol

Amikor a hangsúly lekerül a meghittségről, amikor már nem csak egymásra, hanem a meghívottakra is szeretnétek koncentrálni, amikor egy kicsit el szeretnétek már magatokat engedni, akkor következnek a zenészek, az ételek és az egész éjszakán át tartó mulatozás!

Mi négy csodálatos, modern zenekart ajánlunk most nektek, amik mind tökéletes buli hangulatot varázsolnak majd a terembe, akiknek a zenéjére akár egész éjszaka rophatjátok!

PartYssimo zenekar

Ez a banda 2010-ben alakult meg. Összesen kilenc tagból áll a formációjuk, két énekessel és hét zenésszel. Mindenkit elvarázsolnak zenei repertoárjukkal! Továbbá van egy bónusz meglepetésünk is! Ha kell, akkor a DJ pultba is beállnak, sőt mi több, még ceremóniamester szolgáltatást is ajánlanak nektek!

A’la Carte Showband

Ők az a banda, akik hatalmas médiában szereplési rutinnal rendelkeznek, nemzetközi és magyar slágerek is szerepelnek a repertoárjukban.

Dimenzió zenekar

Na ők azok, akik kicsiket és nagyokat egyaránt képesek szórakoztatni repertoárjukkal, muzsikájukra a nagypapa is megtáncoltatja majd az unokáit!

Bakelit Band

Olyan bandára vágytok, akik külföldön épp olyan sikeresek voltak, mint belföldön? Akkor számotokra ők lesznek a tökéletes választás! Rengeteg zenei stílus közül válogathattok, ha őket választjátok az élmény bizonyára felejthetetlen lesz mindenki számára!

Mire figyeljetek még, mikor esküvőtök szórakozásban gazdag felét tervezgetitek?

Természetesen az esküvőtökön minden rólatok fog szólni, s minden úgy lesz, ahogy azt TI szeretnétek! Azonban van számotokra négy jó tanácsunk, amiket ha megfogadtok, kicsik és nagyok is mind jól fogják magukat érezni az esküvői vacsorán!

1. A menü legyen változatos!

Amikor tervezgetitek a vacsorát, azt, hogy majd miket fogtok a ceremónia után együtt elfogyasztani a szeretteitekkel, tartsátok észben, hogy ez nem egy egyszerű vacsora, ez lakoma, amit a Ti ünneplésetekre ültök meg! A mesebeli esküvőhöz bizony mesebeli menüsor illik! Legjobban akkor döntötök, ha sokféle étel közül hagyjátok válogatni a szeretteiteket. Ha tudjátok, hogy a meghívottak között lesz vegetáriánus, bizonyosodjatok meg róla, hogy a felszolgáltak között lesz olyan, amiből ő is szívesen eszik. Ha kisgyerekeket is szeretnétek meghívni, akkor pedig van egy étel, amit minden gyermek kivétel nélkül imád: a rántott husi!

2. Legyen a gyerekeknek külön asztaluk!

Ezt nem csak azért hasznos megfogadnotok, mert így a szülők is el tudják magukat egy kicsit engedni, hanem azért is, mert a gyerkőcök leginkább kortársaik között érzik otthonosan magukat. Lehetőleg olyan helyen legyenek, ahol ha felállnak és mászkálnak, egy kicsit sem lesznek útban, ha van némi plusz hely, érdemes egy apró játszósarkot biztosítani nekik, ahova elvonulhatnak kikapcsolódni, amíg a szüleik beszélgetnek, esznek, jól érzik magukat.

3. A táncparkett mellett legyen egy italos asztal

Ugye, ezt magyaráznunk sem kell? Gondoljatok bele! Ropjátok a parkettet, már önfeledten buliztok órák óta… Mi jut majd eszetekbe? Bizony, az innivaló! Ha kamaszokat vagy netán várandós kismamákat is vártok az ünneplésre, legyen néhány alkoholmentes opció is!

4. Váltóruha

Bár most nem úgy tűnik, de higgyétek el, nem akarjátok az egész éjszakát az esküvői szettben végigmulatni! Egy lapostalpú és egy egyszerűbb, vékonyabb, rövidebb fehér ruha az asszonykának, ing és nadrág a szerelmének sokkal könnyedebb estét biztosít majd!

Reméljük tudtunk segíteni az esküvői vacsora és a zene, illetve a hozzá kötődő mulatság kapcsolatának megvilágításában, de ha maradtak még kérdéseitek, keressetek minket nyugodtan.

Share This