A legtöbb nő már kislány korában arról álmodozik, hogy egy nap eljön majd érte a herceg fehér lovon, és elvágtat vele a naplementébe. Ugyan a hercegről az elképzelés az évek múlásával átalakul egy álombéli daliás, jóképű, minden elvárásnak megfelelő férfivá, és ló is inkább már kocsi képében jelenik meg, egy dolog azonban megmarad minden nővé cseperedett hercegnő fejében: a tökéletes esküvő darabjai, köztük az a bizonyos fehér ruha. Ennek a kiválasztása persze kihívást jelenthet minden leendő feleség számára, hiszen az egyik ruha túl keveset, míg a másik túl sokat takar, vagy épp a színnel nincs rendben valami. A tökéletes ruhát pedig csak a tökéletes helyen lehet megtalálni, például egy luxus esküvői ruhaszalonban!

 

Az igazi hercegnőhöz a luxus esküvői ruhaszalonok illenek!

Ahhoz, hogy minden álomszerű lehessen az esküvőtökön, fontos hogy az előkészületeknél odafigyeljetek minden apró részletre és persze arra, hogy mit honnan szereztek be. Ha esetleg érdekelne, hogy milyenek voltak régen az esküvők, és hogy hány fajta esküvő is létezik már napjainkban, ajánljuk, hogy olvasd el korábbi bejegyzésünket!

Nade! Ott tartottunk, hogy figyelni kell arra, hogy mit honnan szerzünk be. Ez az esküvői ruhára is érvényes szabály. Azoknak a menyasszonyoknak, akik egyedi, gyönyörű és luxustól csillogó ruhát szeretnének, az Ananász ruhaszalont, aki pedig finom eleganciát keres a márkás darabok között, azoknak a Fehér Szalon mesebeli darabjait ajánljuk. A luxus esküvői szalonokban igazi hercegnőként bánnak veled, némi segítséggel pedig a ruhád kiválasztása igazi maradandó élmény lesz majd.

Ne feledd, vigyél magaddal valakit, amikor választani indulsz az esküvői ruhaszalonba, egy külső személyt, aki még a lélegzetvételedet is ismeri, segíthet a végső döntést meghozni! Kicsit még elveszettnek érzed magad a szabások, színek, minták között? Majd mi segítünk egy kicsit!

Hogyan válassz a rengeteg ruha opció közül?
Mi az első dolog, amit el kell döntened az esküvői ruháddal kapcsolatban? Az, hogy milyen szabásút szeretnél. Minden alakhoz más-más szabás és stílus passzol. Íme az alapvető ruhastílusok, mindegyikhez egy apró jó tanáccsal!

Az abroncsos ruhák
Mi mással is kezdhetnénk, ha nem az álombeli hercegnők tökéletes ruhájával? Ezek azok a ruhák, amelyen felül általában szép díszesek, és a menyasszony felsőtestéhez simulnak, míg az abroncsra több rétegnyi tüll vagy egyéb anyag rétegződik.

Tipp: ez a stílus ugyan hercegnős, de ritka, hogy alacsonyabb menyasszonyoknak előnyös legyen, ez a szabás ugyanis optikailag bizony tömzsibbnek láttatja az arát!

A sellőfazon
Nem kell aggódni azoknak a menyasszonoknak sem, akik nem modell magasságúak. A sellő fazon szabása miatt szépen nyújtja az alakot, azoknak a menyasszonyoknak pedig, akiknek vékonyabb a derekuk, de szélesebb a csípőjük, tökéletesen emel majd ki minden vonalat.

Tipp: A hajad legyen felkötve, a füledbe pedig tegyél egy nagyobb fülbevalót! A hatás így lesz még varázslatosabb!

A zárt felsőrészes esküvői ruhák
Ezek azok a ruhák, amelyek töretlen népszerűségnek örvendnek azok között a menyasszonyok között, akik templomi esküvőt szeretnének. Ezek a letisztult formához passzoló zárt felsőrészű, esetleg boleróval ellátott ruhák a lehető legtökéletesebben képviselik a konzervatív vonalat.

Tipp: Konzervatív vonal esetében a kevesebb több! Ne dekoráld túl magadat, elég lesz egy szép nyaklánc, egy finom fülbevalóval.

A jolly joker
Van egy típus, ami mindenkinek jól áll! Azok a menyasszonyi ruhák, amelyeknek nincs pántja! Csupán a kivágásra kell odafigyelni!

Tipp: Azoknak az aráknak, akiknek teltebbek az idomaik az egyenes fazon, a keskenyebb vállú hölgyeknek a szív dekoltázs lesz a nyerő választás.

Hogy mi a legfontosabb? Bárki bármit mondd, te érezd jól magadat a ruhában, hiszen ez a Te különleges nagy napod lesz!

Share This