A rendezvények dekorációja rengeteg fejtörést okozhat, ha az ember nem tudja, hol kell hozzákezdenie. Mi most nyújtunk némi segítséget a szervezéshez, hogy elkezdhessen kialakulni a fejedben a tökéletes rendezvényed részletei. Természetesen az ötleteidet nem kell egyedül megvalósítanod, csapatunk szívesen áll rendelkezésedre!

Milyen rendezvények vannak?

Két rendezvény létezik, a magán és céges rendezvény. Mindkettőnek megvannak a maga sajátosságai, így érmes róluk külön beszélni. Két dolog közös azonban bennük: akkor lesz tökéletes az élmény, ha a megfelelő helyen rendezik meg, illetve ha biztosítva van, hogy minden résztvevő jól érezze magát.

Dekorációk céges rendezvényre

Két rendezvény létezik, a magán és céges rendezvény. Mindkettőnek megvannak a maga sajátosságai, így érmes róluk külön beszélni. Két dolog közös azonban bennük: akkor lesz tökéletes az élmény, ha a megfelelő helyen rendezik meg, illetve ha biztosítva van, hogy minden résztvevő jól érezze magát.

Csapatépítő tréning, családi nap, konferencia, partnertalálkozó, szeminárium vagy kiállítás. Ezek mind a céges rendezvények közé tartoznak. Egy ilyen esemény megszervezésén rengeteg dolog múlik, hiszen itt lehet új ügyfeleket elkápráztatni, illetve a már meglévő kapcsolatokat elmélyíteni. Ha egy ilyen rendezvény által a legfontosabb ügyfelek és partnerek exkluzív élményben részesülhetnek, garantáltan megmarad velük továbbra is a jó kapcsolat.

A tréningeket, partnertalálkozókat, szemináriumokat érdemes elegáns környezetbe, szolid színeket használva megtervezni. Hogy miért? Ilyenkor az esemény a hangsúlyos, nem pedig a környezet. A jó hangulat persze elengedhetetlen, a zene és a svédasztal ebédre gyakorlatilag minden ilyen eseményen megjelenik.

Családi napokat és kiállításokat pedig inkább tágas terekbe érdemes szervezni, előbbinél vidám színeket használva, míg utóbbinál a pasztel színek a legmegfelelőbbek. Mikor a partnerek és ügyfelek a családjukkal együtt érkeznek, érdemes a gyermekeknek külön sarokkal készülni. Egy akadálypálya és egy kreatív sarok elkészítése nem nagy munka, annál nagyobb örömet okoz viszont a gyerkőcöknek, na meg persze a szülőknek is! Hiszen míg szemük fénye szórakozik és kifárad, addig a szülőket elkápráztathatja az a sok szakmai információ.

Céges rendezvények esetén a következőket tudjuk biztosítani szervező csapatunkkal:

  • Teljeskörű catering szervíz.
  • A résztvevők igényeinek maradéktalan kiszolgálása.
  • Kiemelt ügyfeleidnek exkluzív élményt biztosítunk.
  • Segítünk megkeresni a tökéletes helyszínt, majd megtervezni és megvalósítani minden elképzelést.

Magánrendezvények

Mik tartoznak a magán rendezvények kategóriájába? A szülinapok és névnapok, a keresztelők, a leány- és legénybúcsúk, a gyereknapok, gyerekzsúrok, a házasságkötések és azok évfordulói, a családi és baráti összejövetelek.

Ilyen rendezvények esetén több dologra is kell figyelni. Aminek a központba kell kerülnie, hogy a legtöbb ilyen eseményen gyermekek, felnőttek és akár idősek is jelen lesznek. Mivel minden korosztály részt vesz majd valószínűleg az eseményen, érdemes az idősek miatt sok ülőhelyet biztosítani, a felnőtteknek jó zenét és finom ételeket, a kisebbeknek pedig egy apró csodavilágot, ami lehet akár egy sarok is, ahol a felnőttek zavarása nélkül mulathatnak ők is. Olyan eseményeken, amin kicsik és nagyok is részt vesznek majd, érdemes élénk színeket használni! Esküvők, évfordulók és keresztelők alkalmával pedig az a legjobb, ha kiválasztasz néhány domináns színt, és minden mást ahhoz választotok.

Legyen szó bármelyik eseményről, abban biztos lehetsz, hogy mi minden elképzelésedet segítünk megvalósítani! Amennyiben épp esküvőszervezés előtt álltok, ne habozzatok körülnézni az oldalunkon, ahol rengeteg jó ötletet találhattok!

Share This