Közeledik az esküvőtök napja? Lassan mindent leszerveztetek? Meg van már a tökéletes ruha? Na és a helyszín? A vacsora ülésrendje és menüsora is olyan, amilyet elképzeltetek? Akkor már csak egyetlen dolog maradt hátra! A nagy közös buli eltervezése! Cikkünket elolvasva megtudhatjátok, mik a legfontosabbak egy esküvői buli megszervezésekor, mikre figyeljetek oda mindenképp, és persze, hogy melyek a legjobb esküvői buli zenék a különböző táncokhoz.

 

Az előkészületek

Természetesen, ahogy az esküvői ceremónia és vacsora helyszíne is fontos, úgy az is lényeges, hogy a talpalávaló helyszínén minden rendben legyen. Ehhez természetesen meg kell tenni a megfelelő előkészületeket. Na és hogy mik ezek? Mi összeszedtük a legfontosabb pontokat, amelyekre mindenképp figyeljetek oda!

1. A buli helyszíne
Rengeteg helyszín várja szívesen a friss házasokat és násznépüket egy hajnalig tartó bulizásra, ezek között aztán mindenki megtalálhatja a családi és baráti köréhez, illetve az elvárásaihoz leginkább passzolót. A legegyszerűbb természetesen az, ha a buli ugyanott kerül megrendezésre, mint a ceremónia és/vagy a vacsora.

Ha egy igazán exkluzív helyszínen szeretnétek ünnepelni, akkor pedig azt tanácsoljuk, mindenképp olyan helyet találjatok, ami nincs messze az esküvő helyszínétől, és könnyedén megközelíthető! Érdemes szállást is foglalni, amennyiben akár másnap hajnalig szeretnétek táncolni!

2. Kifogyhatatlan ital- és nasipult
A sok táncolás közepette mindenkinek jól fog esni időről időre néhány korty üdítő vagy koktél és néhány finom falat! Egy nagy svédasztal, ami időről-időre újratöltődik, a dekoráció egyik legfontosabb eleme.

3. A dekoráció
Amikor egy helyszín berendezése kerül szóba, minden pár mást képzel el maguk köré a nagy napra. Van, aki az elegáns, letisztult vonalat kedveli, és olyanok is akadnak, akik a modern stílusért őrülnek meg. Az előbbi dekoráció szerelmeseinek bizonyára tetszene néhány virág és lufi a tánctér körül, míg az igazi újdonságokra vágyóknak akár a falra vetített színes dekor néhány lézerfénnyel jelentheti a legmegfelelőbb opciót.

 

A legfontosabbak az esküvői buli zenék, amikre egész éjjel táncolhattok!

Oldalunkon négy különleges zenekart is találhattok, akik mind készek arra, hogy legjobb tudásuk szerint megteremtsék az igazi esküvői bulihoz tökéletesen illő hangulatot muzsikájukkal!

Akármilyen zene is áll legközelebb hozzátok és szeretteitekhez, közülük legalább egy banda repertoárjában biztosan szerepel! És hogy kik ezek a muzsikusok, akiknek zenéjére rophatjátok egész éjszaka?

PartYssimo zenekar
Mik a legfontosabb tudnivalók róluk? A csapat összesen kilenc tagból áll: két énekes, két kísérő hangszer, egy dob és egy basszusgitár, na és persze a mindenkit elvarázsoló három fúvós! A hangszeres számok mellett szívesen beállnak a DJ pultba is, ráadásul ha van rá igény, ceremóniamesteri feladatoknak is eleget tesznek.

Az A’la Carte Showband
Fiatalos stílus, jókedv, igazi buli hangulat. Ez a rövid ismertetője a zenekarnak. Ez a banda a rádiók kedvence, hatalmas külföldi és hazai zenei választékot kínál mindenkinek, rengeteg igényes céges rendezvényt, fesztivált és esküvőt tett már felejthetetlenné. Lehet, hogy ti is éppen őket keresitek?

A dimenzió zenekar
Őket válaszd, ha az esküvői bulira hivatalosan kicsik és nagyok is! A hatalmas repertoár elvarázsolja majd a fiatalokat és a felnőtteket egyaránt!

A Bakelit Band
Kiemelkedő szakmai tapasztalat, fiatalos jókedv jellemzi őket. Könnyedén változtatják muzsikájukkal mesebelivé a bulit, hiszen nem csupán egyetlen zenei stílusban mozognak otthonosan!

Share This