Az esküvő minden pár életében egy igazán különleges nap. A lakodalom megszervezése nem könnyű feladat, a legtöbben éppen ezért kérnek maguk mellé némi segítséget is. Akárcsak a programok megszervezése, úgy a lakodalom lebonyolítása sem a világ legegyszerűbb feladatának egyike. Hatalmas szakértelem kell hozzá, precizitás és gyakorlat. Egy olyan személy nélkül, aki ezekkel mind rendelkezik, akár egy tökéletes forgatókönyvvel sem biztos, hogy minden a tervek szerint alakul majd. 

 

Persze az is igaz, hogy a tökéletlenségnek is megvan a maga bája, mégis úgy gondoljuk, a tökéletes esküvő attól lehet felejthetetlen élmény mindenki számára, ha egy tökéletes forgatókönyv szerint követik egymást az események.

 

A forgatókönyv összeállítását megelőzően

 

Az esküvői szervezkedésbe sokan bekapcsolódhatnak. A családtagok és barátok ötleteit meghallgatni szinte csak pozitívumokkal jár, hiszen rengeteg kreatív apróság juthat eszükbe rólatok, ami nektek talán eszetekbe se jutna kettesben. 

 

Ettől függetlenül nem szabad mindent rájuk bízni, hiszen ez mégiscsak a ti nagy napotok lesz! Akármennyire erőltetik, hogy rózsákkal legyetek körülvéve, ha ti az azáleákat kedvelitek jobban, semmiképp se válasszátok az előbbit! A barátok és rokonok segítségét akkor fogadjátok el, amikor két ötlet ugyanolyan mértékben tetszik!

 

Ha szeretnétek az esküvő szervezésének csupán a pozitívumait élvezni, és hátradőlve figyelni, ahogy minden álmotok elkezd valósággá válni, mindenképp forduljatok professzionális segítséghez. Az esküvőszervezőknek az a legfontosabb feladatuk, hogy miután elmondtátok nekik az elképzeléseiteket, ők mint egy tapasztaltabb barát tanácsaikkal a tökéletest még tökéletesebbé varázsolják, olyanná, amelyet könnyedén meg lehet valósítani. 

 

Ha mindenképp magatokénak szeretnétek tudni az esküvő minden nyűgjét, baját, de elakadtok, nyugodtan gyertek el egy konzultációra, hogy több információhoz juthassatok.

 

Hogyan válhat a lakodalom forgatókönyve valósággá?

 

Ha kettesben vagy segítséggel leszerveztetek mindent, a helyszín, a fotósok, a zenekar, az ételek, a ruhák rengetege közül kiválasztottatok mindent, amit magatok körül szeretnétek tudni a nagy napon, akkor már csupán egy dolgotok van: megírni a forgatókönyvet. 

 

A lakodalom forgatókönyvének tartalma, az események sorrendje fontos, hiszen egy jól megírt menetrenddel minden gördülékenyen megy majd, ezzel mindenkinek megadva a tökéletes hangulatot egész napra. Érdemes a forgatókönyv pontjain végigvezetni minden lényeges szereplőt, hogy mindenki tudhassa, mikor lesz majd rá szükség. 

 

Ha nem szeretnétek azzal tölteni az esküvőtök napjának legalább felét, hogy mindent ellenőriztek, érdemes felkérni egy ceremóniamestert, aki mindent kézben tart majd helyettetek. Szórakoztatja a vendégeket, megoldja az időközben felmerülő apróbb problémákat.

 

Mielőtt elvesznétek a lehetőségek tárházában…

 

Ha még csupán az esküvőtök tervezgetésének hajnalán jártok, mindenképp nézzetek körül az oldalunkon, ahol rengeteg hasznos cikket és kreatív ötletet találhattok, amelyek inspirációként szolgálhatnak. Érdemes egy konzultáció előtt kettesben leülni és átbeszélni, melyikőtöknek mi lenne fontos a nagy napon. 

 

Ha a kívánságok és ötletek mellett jelzitek, mire mennyire vágytok, ha esetleg kezdenétek túllépni a költségvetéseteket, ezzel a módszerrel sokkal könnyebbé válik majd az elszakadás néhány dologtól.

 

Ha pedig esetleg felmerül bennetek bármiféle kérdés, ne habozzatok írni nekünk egy e-mailt!

Share This