Családi napok, csapatépítő tréningek, partnertalálkozók, konferenciák,  szemináriumok és kiállítások. Mind olyan események, amelyek segíthetnek a jobb kapcsolat kiépítésében. Ha felejthetetlenné tesszük az ügyfelek vagy munkatársak idejét, amit az általunk szervezett programon töltenek, akkor előbbiek akár új szerződésekkel várhatnak minket a közeljövőben, míg utóbbiak munkakedve akár többszörösére fog nőni. Na de hogyan lehet felejthetetlen, professzionális céges rendezvényt szervezni? Olvass tovább, hogy megtudhasd!

 

A környezet

 

Ahogyan az éttermekben sem csupán rádobálják a tányérra az ételt, s az asztalokra sem hasukra csapva teszik ki a felszolgálók az evőeszközöket és díszeket, úgy egy céges rendezvény esetében sem mindegy, hogy melyik dekorációs elem hova kerül. 

 

Legfontosabb nyilván a tökéletes helyszín kiválasztása, az, hogy hol fogadod a vendégeket. Olyan események megrendezésekor, ahova teljes családok hivatalosak, fontos figyelni arra, hogy a gyerekeknek külön program legyen. Ez azért fontos, mert a szülők sokkal intenzívebben tudnak figyelni az üzenetre, amit közvetíteni szeretnél, hogyha gyermekük miatt nem kell fájnia a fejüknek. 

 

Az is fontos, hogy melyik évszakban rendezed meg ezt az adott eseményt. Tavasztól kora őszig érdemes külső helyszínt választani, hiszen ilyenkor tökéletes az időjárás, a rengeteg virág és egy kifogyhatatlan terülj-terülj asztalkám-szerű svédasztal szinte garantálja, hogy sikerként könyvelhessük el az eseményt.

 

Arról, hogy mitől lehet tökéletes a dekorációja egy rendezvénynek, korábban már beszámoltunk, így saját magunk ismétlése helyett folytatnánk a következő fontos részlettel.

 

Mindenkinek szüksége van olykor a segítségre

 

Egy céges rendezvény megszervezése, minden szükséges kiegészítő lefoglalása rengeteg stresszel jár, egy tapasztalatlan átlag embernek szinte minden energiáját felemésztheti. Éppen ezért fontos professzionális segítséget kérni. Egy tapasztalt rendezvényszervező ugyanis két dologban lesz mindenképp a segítségedre: egyrészt, mint egy tapasztalt nagy testvér fog irányítani a tervek között, elmondva minden ötlet pozitív és ha kell, negatív vonatkozását. Másrészt pedig egy hatalmas terhet vesz le a vállaidról, gondoskodva arról, hogy minden elképzelésed megvalósulhasson, miközben neked csupán rábólintanod kell az adott pontokra.

Válaszd erre a feladatra a mi csapatunkat, hogy: 

 

  1. teljes körű catering szervizben részesülhess,
  2. egyszerűbben megtalálhasd a legtökéletesebb helyszínt,
  3. a meghívottak minden igénye tökéletesen ki legyen elégítve az egész rendezvény alatt,
  4. a legfontosabb, kiemelt ügyfeleid exkluzív élménnyel gazdagodhassanak.

 

Végül az apróságok, amik igazán felejthetetlenné tesznek egy céges rendezvényt

 

Ha a helyszín már le van foglalva, gondoskodtál a dekorációról, esetleg egy zenekarról is, akkor egészen kevés teendőd maradt. Ha maga a helyszín már varázslatos, ahogyan a rendezvény programja is készen áll, akkor már csupán néhány teendőd maradt. Jó ötlet lehet egy fotóst is szervezni aznapra, hiszen ha felteszed a képeket a netre, akkor a következő rendezvény még többeket érdekel majd. 

 

Egy igazán felejthetetlen rendezvényt pedig mindenképp meg kell előznie egy frappáns szöveggel ellátott meghívónak, akár neten, akár postai úton küldöd ki.

Share This