Mai blogbejegyzésünk a céges rendezvényszervezésről fog szólni. Kivételesen az igazán nagy vállalkozások igazgatói véleményét szeretnénk mindenki szeme elé tárni. A beszélgetések után rá kellett döbbennünk: egy sikeres vállalkozás akkor lehet igazán jól működő, ha a dolgozók nyugodtak és boldogak. Ehhez azonban nem elég, ha a környezetük megnyugtató, kellemes, ha van motiváltságuk és kedvük is. 

 

Egy céges rendezvény nem csupán a munkatársakkal ápolt jó viszonyt tartja karban. Akkor is cégünk javára válnak, ha nem a munkatársaknak szervezzük őket.

 

A céges rendezvényszervezésről

 

Kezdjük tehát a munkatársak oldaláról. Egész nap sürögnek-forognak, tesznek-vesznek, hogy a cég zökkenőmentesen növekedhessen, terjeszkedhessen napról napra. Nem is csoda, ha egy bizonyos idő után besokallnak a kemény munkától. A rengeteg stressz, ami a munkájuk természetes velejárója így lassanként felemészti őket. Egy jó vezető persze erre fel van készülve, és mielőtt dolgozói kifáradnának, már el is kezdi szervezni a rövid csapatépítő vagy kikapcsolódást biztosító programot. 

 

A csapatépítő programok tökéletesek arra, hogy elsimítsák az esetleges ellentéteket alkalmazott és beosztott, de akár az ugyanazon szinten dolgozók között is.

 

Az ilyen napokon három dolog a legfontosabb: 

 

  • hogy mindenki jól érezze magát, tehát tele lehessen a hasa és pihenni is tudjon,
  • hogy a programok alatt kiengedhessék a fáradt gőzt,
  • na meg persze, hogy újabb motivációt kapjanak, hogy visszatérve még magasabb fokozaton éghessen a munka a kezük alatt.

 

A helyszín, a termek díszítése, a programok előkészítése persze nagy feladat. Mint minden rendezvény megszervezése, ez is sok munkát és rengeteg befektetett energiát vesz igénybe. Egyetlen embert néhány nap alatt akár könnyen fel is őrölhet. Nem kell persze kétségbeesni. 

 

Csapatunk szívesen segít a szervezésben, az esemény napján pedig gondoskodik arról, hogy minden tökéletesen mehessen, még akkor is, ha váratlan probléma merülne fel. Az évek hozták meg azt a fajta rutint, amellyel bármilyen katasztrofálisnak tűnő helyzetet a lehető legkevesebb idő alatt meg lehet oldani.

 

A kikapcsolódás pedig mi más lehetne, mint egy olyan családi nap, ahova mindenki elhozhatja a maga kis pereputtyát abban a tudatban, hogy mindenkinek ugyanolyan pihentető lesz majd a nap. Ezt könnyedén el lehet érni, ha a felnőtteknek nem kell porontyuk minden szavát lesni, hiszen nekik ki lett alakítva egy külön kis tér, ahol játszhatnak, vagy egyszerűen csak gyerekek lehetnek.

 

Hogyan lehet egy rendezvény nagy hatással vállalkozásunkra?

 

Említettük, hogy nem csupán a munkatársak szempontjából jó ötlet szervezni néhány céges bulit. Az ilyen alkalmakkor cégünk népszerűségét is egyszerűen tudjuk növelni. Ki ne akarna néhány finom falat mellett grandiózus, különleges, újszerű ötletekről hallani? Csak pozitív következménnyel járhat, ha néhány fülbemászó szlogennel koronázunk meg egy céges rendezvényt.

 

A legtöbb ember szereti az ilyen programokat, főleg akkor, ha a helyszín is varázslatos, akárcsak a dekoráció. Ugyan nem gondolná, de egy céges rendezvény dekorációján és a felszolgált ételeken rengeteg dolog múlik. Hogy miért? Nos, az étel ott tartja őket, ha finom, míg a kellemes környezet barátságosan vonzza őket egyre beljebb és beljebb, hogy a rendezvény minden pillanatát élvezhessék. 

 

Ennyire egyszerű lenne?

 

A válasz egyszerű és rövid! Nézz körül oldalunkon, hogy láthasd mennyire! Blogjaink között találhatsz még ötleteket, tanácsokat. Ha eleget inspirálódtál, akkor pedig nincs is más dolgod, mint megírni nekünk, mit szeretnél és mikorra, majd várni és nézni, ahogy az ötleteid lassan valósággá válnak.

Share This