Edit és Rajmund

„Drága Menyasszonyok, édes Zsuzsám,

Ezúton szeretném ajánlani az esküvőszervezőnket.

Esküvőszervező: Jade Event Kft. – Schindler Zsuzsának, ezúton is köszönöm a bűbájosságot, a türelmet és precízitást. Imádtam, hogy ilyen jól kezeltél és szerettél.
Lányok!!!! Ha esküvőszervezőt fogadtok, hagyjátok, h ő irányítson, h levegyen minden terhet, s ne kössétek meg a kezét. Ha nem pofázok bele mindenben 0 baki lett volna!
Óriási tanulság!
Zsuzsa nem volt könnyű helyzetben. Csoda esküvőt akartunk, persze mindenbe beleszóltunk. Ha újra kezdeném, nem tenném. Mentem a fejem és az elképzeléseim után, s egyre rosszabb szolgálatókat kerestem, találtam.. Ellenben.. Az összes szolgáltató, akit Zsuzsa ajánlott vérprofi volt, csakúgy, mint ő maga.
A kedvessége mögött, hihetetlen erő lakozik. Mindvégig arra törekedett, hogy mi elégedettek legyünk. Nem sajnált pénzt, időt, energiát belefektetni abba, hogy tökéletes legyen a megálmodott esküvőnk. Sose választanék mást. Ha tehetném, megkérném, hogy hagyjon fel ezzel és legyen a személyi asszisztensem. De ő túl jó ahhoz, neki ez az élete, s ez látszik minden egyes mozdulatában, cselekedetében. Nem akarom újra élni a pillanatokat, de ha visszamehetnék az időben, azt kizárólag a Zsuzsa miatt tenném. Öröm volt vele minden pillanat. Ha sírtam vígasztalt, ha probléma jött, megoldotta. Ha nevettem, velem örült. Hiányozni fog(sz)…”

Edit és Rajmund

További referenciák

Zsófi és Zalán

Az esküvőnk 6 héttel ezelőtt volt, de a mai napig mindketten a hatása alatt állunk. Számunkra tökéletes volt a nagy nap, minden úgy történt, ahogy azt szerettük volna. Most visszatekintve, biztosan tudom, hogy ehhez két dologra volt szükség: egy csodálatos szervezőre – Zsuzsira és minőségi szolgáltatók csapatára.

Zsani és Zsolt

Zsuzsin kívül egyetlen esküvő szervező céggel találkoztunk. A másik cég hiba volt. Zsuzsiban több emberséget, több felénk irányuló szeretetet éreztünk már az első perctől kezdve, igy nem volt kérdés a választás. Alapvetően olyan személyiség, aki, ha találkozol vele, máris megszáll a nyugalom. Én és a párom is ideges, hirtelen felidegesíthető személyiséggel rendelkezünk sajnos.

IMPRESSZUM / COOKIE-K / ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT / KAPCSOLAT