„Esküvőt szervezek magamnak!”

Workshop

2021. március 13. szombat / 10:00-16:00 ig

2021. március 28. vasárnap / 10:00-16:00 ig

Információk

Helyszín:

1073 Budapest, Kertész utca 32. 1 em.1

Kinek ajánljuk a workshopot? Annak,

 • – aki saját magának szervezi meg az esküvőjét,
 • – aki szükségét érzi, hogy mégis szakértő tanácsát vegye igénybe,
 • – aki meg szeretné spórolni egy esküvőszervező díját,
 • – aki szeretné tudni, hogy miken lehet elcsúszni a tervezésben/kivitelezésben,
 • – aki szeretné tudni, hogyan lehet időt, energiát és pénzt spórolni
 • – aki az álmait minden stressz és hiba nélkül szeretné megvalósítani,
 • – aki szeretne egy tökéletes forgatókönyvet, költségtáblázatot és vonalvezetőt kapni az esküvőjéhez,
 • – aki szeretne olyan szolgálatói ajánlásokat kapni, akik megbízhatóak, jól dolgoznak és megfelelő ár érték arányt képviselnek.

Mit kaptok a tanfolyamon?

 • – 50 oldalas anyagot, amit vonalvezetőként használhattok a Nagy Nap szervezéséhez,
 • – teljes forgatókönyv elkészítését,
 • – költségtáblázat elkészítését,
 • – megbízható szolgáltatók ajánlását,
 • – tanácsokat, hogyan kerüld el a problémákat
 • – Dekorációs tanácsokat és gyakorlati tudást Timár Noémitől
 • – 30 perces sminktanácsadás professzionális sminkmestertől Mártai Mariannától

A tanfolyam interaktív, így minden kérdésetekre választ kaptok és a többi menyasszonnyal együtt megtaláljuk a legjobb megoldásokat.

Schindler Zsuzsanna rendezvény és esküvőszervező

2012- ben kezdtem el esküvőket szervezni, majd később rendezvényeket. A hivatásom és a szakmám előbb talált meg engem, mint ahogy én választottam. A Duna Palotában kezdtem el esküvőket szervezni 2010- ben az akkori munkahelyemen. Miután az ottani üzemeltetőnek távoznia kellett, így én is a távozás mellett döntöttem. A cégemet ezután alapítottam. Az alapításkor egyetlen cél vezérelt: folytatni szerettem volna azt, amit ott elkezdtem, bármi áron. Magával ragadott két ember szerelme és a tudat, hogy részese lehetek a Nagy Napjuknak. Mind a mai napig az motivál, hogy segítsem a párokat életük egyik legszebb napját még szebbé varázsolni, hogy az éppen olyan csodálatos legyen, mint amilyennek megálmodták.

Bővebben a weboldalamon olvashattok rólam:

Mártai Marianna, sminkmester

Mártai Mariann Magyarország első biosminkmestere, sminkoktató, többszörös díjnyertes sminkes és testfestő. Mana közgazdászként kezdte de a szíve a divat világába vonzotta gyermekkora óta. A főiskola mellett divattervezői és divatsminkes végzettséget szerzett, de a mai napig minden évben minimum egy továbbképzésen bővíti tudását, hiszen a legújabb trendeknek csak úgy lehet megfelelni ha naprakészek vagyunk.

Egyik fő területe a menyasszonyi smink készítése, imádja kitalálni és megtervezni Veletek, milyen is lesz a nagy nap. Fontosnak tartja, hogy ő legyen a pont az I-n, de már akkor keresd amikor az esküvő pillanata megszületett a fejedben. Hiszen Manának egy professzionális sminkes-fotó-film stúdiója van így a kezdeteknél tud segíteni hogyan tervezd ezeket a szolgáltatásokat együtt.

Családi vállalkozásában férje több mint 20 éve fotóz esküvőket és csapatuk drónokkal és a legújabb technikákkal rögzítik a legklasszabb high-light filmeket. Referenciáikat megtekinthetitek itt: 1073 Budapest, Kertész u. 32, bővebben pedig a workshopomon tudtok velük megismerkedni.

Timár Noémi, dekoratőr

Timár Noémi a Noa Decor megálmodója. 2016-ban döntöttem el, hogy a művészi énemet végre szabadjára engedem. Fiatal korom óta érdekel a vizuális kreativitás. Kamaszként még látványtervezőnek készültem, de annak ellenére, hogy másfele sodort az élet, a vágyat, hogy egyszer virágokkal foglalkozhassak és alkotásaimmal másoknak örömet okozzak, soha egy pillanatra nem adtam fel. Hálás vagyok a sorsnak, hogy olyan munkát végezhetek, ami a szenvedélyem, a hobbim, ami feltölt és ami kikapcsol.

Munkám során a harmónia megteremtésére törekszem. Fontos, hogy egy olyan világot, dekorációt álmodjunk meg együtt, amely a személyiségeteket tükrözi és amelyet teljesen magatokénak éreztek annak minden apró részletével.

Az esküvő szervezése sosem egyszerű feladat, de igyekszem minden tudásommal életetek egyik legfontosabb napját olyanná varázsolni, amilyennek elképzeltétek. Csak merjetek álmodni!

A tanfolyam díja:

Bruttó 39.900 Ft / fő

Jelentkezni az alábbi email címen tudtok a tanfolyamra 10 % előleg befizetésével

info@jadeeskuvo.hu

Programok

2021. március 13. szombat

10:00 - 11:30

Bemutatkozás, célok és kérdések felépítése a tanfolyammal kapcsolatban

11:30 - 12:00

Smink workshop

12:00 - 13:00

Ebédszünet

13:00 - 15:00

Hogyan kezdj neki a szervezésnek (forgatókönyv felépítése, szolgáltatói ajánlások)

15:00 - 16:00

Záró gondolatok

2021. március 28. vasárnap

10:00 - 11:00

Kérdések megválaszolása

11:00 - 12:00

Dekorációs megvalósítás, ötletek, tippek

12:00 - 13:00

Ebédszünet

13:00 - 15:00

Megvalósítási javaslatok, költségtervezetek

15:00 - 16:00

Záró gondolatok

Szeretettel várunk a workshopon, kezdjük el tervezni az álomesküvőd!

Jelentkezés: info@jadeeskuvo.hu

Referenciák

Zsófi és Zalán

Az esküvőnk 6 héttel ezelőtt volt, de a mai napig mindketten a hatása alatt állunk. Számunkra tökéletes volt a nagy nap, minden úgy történt, ahogy azt szerettük volna. Most visszatekintve, biztosan tudom, hogy ehhez két dologra volt szükség: egy csodálatos szervezőre – Zsuzsira és minőségi szolgáltatók csapatára.

Zsani és Zsolt

Zsuzsin kívül egyetlen esküvő szervező céggel találkoztunk. A másik cég hiba volt. Zsuzsiban több emberséget, több felénk irányuló szeretetet éreztünk már az első perctől kezdve, igy nem volt kérdés a választás. Alapvetően olyan személyiség, aki, ha találkozol vele, máris megszáll a nyugalom. Én és a párom is ideges, hirtelen felidegesíthető személyiséggel rendelkezünk sajnos.

Edit és Rajmund

Ezúton szeretném ajánlani az esküvőszervezőnket.

Esküvőszervező: Jade Event Kft. – Schindler Zsuzsának, ezúton is köszönöm a bűbájosságot, a türelmet és precízitást. Imádtam, hogy ilyen jól kezeltél és szerettél.
Lányok!!!! Ha esküvőszervezőt fogadtok, hagyjátok, h ő irányítson, h levegyen minden terhet, s ne kössétek meg a kezét. Ha nem pofázok bele mindenben 0 baki lett volna!

IMPRESSZUM / COOKIE-K / ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT / KAPCSOLAT