ÉREZZÉTEK MAGATOKAT VENDÉGKÉNT A SAJÁT ESKÜVŐTÖKÖN

MAGAMRÓL

ESKÜVŐK

RENDEZVÉNYEK

BLOG

KAPCSOLAT

HOGYAN TEHETI KÜLÖNLEGESSÉ ÉLETETEK NAGY NAPJÁT EGY ESKÜVŐSZERVEZŐ?

  • Felkutatja az elképzeléseitekhez leginkább illő szolgáltatókat, hogy nektek csak választanotok kelljen közülük.
  • Kérdés, bizonytalanság vagy probléma esetén hozzá tudtok fordulni, mert segíteni fog megoldást találni.
  • A Nagy Napon a háttérből koordinálja az eseményeket, hogy minden az előre megálmodott tervek szerint történhessen.
  • Az első pillanattól kezdve csakis rátok, a kéréseitekre figyel és azon dolgozik, hogy az esküvőtök minden résztvevő számára feledhetetlenül szép emlék legyen.

Schindler Zsuzsanna

rendezvényszervező

Hét évvel ezelőtt kezdtem el foglalkozni esküvők majd rendezvények szervezésével. A mai napig minden házasságkötés alkalmával egy pillanatra meghatódom és elérzékenyülök. Fantasztikus érzéssel tölt el, hogy részese lehetek a Nagy Napotoknak és láthatom, ahogy megerősítitek a szerelmeteket. Életetek felejthetetlen pillanatainak sokaságát élitek meg azon a megismételhetetlen napon, ezért fontos, hogy minden percét élvezzétek.

Segítek megtalálni számotokra az ideális

• Helyszínt
• Fotóst & videóst
• Zenekart / DJ-t
• Ceremóniamestert
• Sminkest és fodrászt
• Dekorációt
• Cukrászatot

Illetve, ha egyedi, egészen különleges kívánságotok van, igyekszem segíteni a megvalósításában.

NEKIK MÁR FELEDHETETLENNÉ TETTÜK ÉLETÜK NAGY NAPJÁT

“Minden segítségedért hálásak vagyunk, és azért különösen, hogy a csodás napunkon semmivel, csak a pillanatok megélésével kellett foglalkoznunk, mert Te mindent kézben tartottál.”

Mariann és Zoli

“A nagy nap gyönyörű és tökéletes volt számunkra, és visszagondolva csak egyetlen dolgot csinálnék másként: a leánykérés után azonnal írnék Zsuzsinak!”

Zsófi és Zalán

“Úgy érzem Zsuzsival megtaláltuk azt az embert, aki tökéletessé tette életünk egyik legfontosabb napját. A belőle áradó nyugalommal és lelkesedéssel örökre a szívünkbe lopta magát. Visszagondolva el se tudom képzelni az esküvőnk napját anélkül, hogy mikor idegesen ránézek a tömegre akár a templomi bevonulás előtt, akár a nyitótáncunk előtt, akkor ne Zsuzsi mosolygó és biztató arcát lássam ott. Ezt az érzést más nem tudta volna biztosítani!”

Zsani és Zsolt

“A legjobb döntés és befektetés volt Titeket felkérni erre a feladatra. Rengeteg munkátok van benne, de amit szombaton összehoztatok… Hát le a kalappal! Most már senkinek se kell bizonygatni, hogy érdemes volt szervezőket fogadni! Többen megjegyezték, hogy milyen durva volt, hogy mi mindenhol ott voltunk, nem kellett keresni, várni minket. Ez csak úgy volt lehetséges, hogy nem kellett foglalkoznunk semmivel, csak hogy jól érezzük magunkat, vendégek voltunk a saját esküvőnkön és ennek így is kellett lennie!”

Eszti és Dani

Minden tökéletes lesz!

Tervezzük meg együtt a nagy napotokat!