Esküvői készülődés stresszmentesen?
Igen, lehetséges!

Itt a segítség, amivel Te magad szervezheted meg az esküvőtöket!

Közeleg a Nagy Nap és kismillió dologra kell figyelnetek?

Egy esküvő szervezése rendkívül embert próbáló, hosszú és akadályokkal tarkított folyamat, ami próbára teszi a legtöbb pár türelmét és kitartását.

Minden szolgáltatóval külön meg kell állapodni, ami sok levelezést és minimum egy személyes egyeztetést jelent mindenkivel. A lista hosszú, hiszen kell helyszín, vendéglátás, cukrászat, virágos, ceremóniamester, zenekar vagy Dj, fotós, videós, fodrász, sminkes, és még nem is soroltunk fel mindenkit.

Olyan kérdésekre és problémákra kell megoldást találnotok, amikre előzetesen nem is gondolnátok. Milyen legyen a dekoráció? Ki hová üljön? Mi mi után következik? Hogyan oldjuk meg a távolról érkezők elszállásolását? Hogyan tartsuk a menetrendet? És még sorolhatnám hosszasan.

Nagyon nehéz mindent úgy összehangolni, hogy a stressz és az idegeskedés ne rontsa el a készülődés meghitt hangulatát.

ENGEDJÉTEK MEG, HOGY MEGKÖNNYÍTSEM A DOLGOTOKAT

 

Összeállítottam Nektek egy TUDÁSANYAGOT, aminek a segítségével saját magatoknak is tökéletesen meg tudjátok szervezni az esküvőtöket. Egy olyan vonalvezetőt írtam Nektek, amihez hasonló tudásanyagot még senki nem adott ki a kezéből. Lépésről – lépésre végigvezet a teljes folyamaton, hogy pontosan olyan esküvőtök legyen, ahogyan az megálmodtátok.
Sokéves rendezvény- és esküvőszervezői tapasztalatomra és tudásomra alapozva építettem fel az anyagot.

VÁLASZD KI A NEKTEK MEGFELELŐ CSOMAGOT MÉG MA!

 

NÁSZAJÁNDÉK CSOMAG

Az én nászajándékom számotokra egy ingyenesen letölthető könyv- ESKÜVŐSZERVEZÉS 7 LÉPÉSBEN

„Hiszek a szerelemben és a szerelmen alapuló házasságban.” A könyvet ebben a szellemiségben írtam, hogy segítséget nyújtsak szerelmespároknak.

Tíz évvel ezelőtt kezdtem esküvőket, majd rendezvényeket szervezni. A mai napig minden esküvőn meghatódom és elérzékenyülök. Fantasztikus érzéssel tölt el, hogy részese lehetek a Nagy Napotoknak és láthatom ahogy megerősítitek a szerelmeteket. Életetek felejthetetlen pillanatainak sokaságát élitek meg azon a napon.

Ez a nap megismételhetetlen és ezért fontos, hogy minden percét élvezzétek. Bízom benne, hogy a könyvben szereplő tanácsaimmal ez meg is fog valósulni.

Miért válaszd a Nászajándék csomagot?

 • Nincs kötöttség
 • Nélkülözhetetlen tanácsokat kapsz
 • Csupán néhány kattintással

 

ÖTLETTÁR CSOMAG

Az ötlettár csomag több százezer forintot spórol Neked mert egy olyan segítséget kapsz, amiben lépésről lépésre végigvezet a szervezés teljes folyamatán. Nem lesz szükséged esküvőszervezőre és az anyag segítségével elkerülöd majd azokat a helyzeteket, amik talán eszedbe sem jutnak.

Kinek ajánlom a csomagot?

 • Aki saját magának szeretné megszervezni az esküvőjét
 • Aki szeretné mindenhol megtalálni a költséghatékony megoldásokat
 • Aki nem tud esküvőszervezői segítséget igénybe venni
 • Akinek fontos, hogy minden tökéletes és olyan legyen az esküvőjén, amilyennek megálmodta
 • Akinek szüksége van szakértői segítségre

ÁR: 6.990 Ft

TUDÁSANYAG CSOMAG

9A tudásanyag több százezer forintot spórol Neked mert olyan részletes vonalvezetőt kapsz, amiben egy tökéletes esküvő valamennyi apró részletére felkészülhetsz. Olyan alaposan és minden részletre kiterjedően viszlek végig a folyamaton, aminek segítségével nem érhet meglepetés a szervezés közben. Az anyag segítségével szervező nélkül is tökéletes esküvőt tudsz szervezni magatoknak.

Kiknek ajánlom a csomagot?

 • Aki határozott személyiséggel és konkrét elképzelésekkel rendelkezik
 • Aki nem szeretne esküvőszervezővel együtt dolgozni
 • Aki úgy érzi képes saját magának megszervezni az esküvőjét
 • Akinek nincs kellő tapasztalata és tudása egy esküvő megszervezéséhez
 • Akinek szüksége van egy szakértői tudásanyagra, mely minden apró részletre és lehetséges buktatókra felhívja a figyelmet
 • Aki hajlandó megfizetni a szakértelem árát, azért, hogy ne kelljen megfizetnie a tanulópénzeket egy olyan napon, amit NEM lehet megismételni

Amennyiben később mégis úgy döntenél, hogy az esküvőd szervezéséhez szakember segítségét vennéd igénybe, úgy a megvásárolt tudásanyag árát beszámítjuk az esküvőszervezői díjba.

BÓNUSZ (amit a tudásanyag csomag tartalmaz): 

 • Megbízható és minőségi szolgáltatók ajánlása
 • 1 alkalommal (1,5 órás) személyes találkozó
 • Teljes forgatókönyv elkészítése

 

ÁR: 24.990 Ft