Zsani és Zsolt

“Zsuzsin kívül egyetlen esküvő szervező céggel találkoztunk. A másik cég hiba volt. Zsuzsiban több emberséget, több felénk irányuló szeretetet éreztünk már az első perctől kezdve, igy nem volt kérdés a választás. Alapvetően olyan személyiség, aki, ha találkozol vele, máris megszáll a nyugalom.

Én és a párom is ideges, hirtelen felidegesíthető személyiséggel rendelkezünk sajnos. Így fontos volt számunkra, hogy a szűk kis csapatunkban legyen egy nyugodt, higgadt ember. Végül be is igazolódott, hogy Rá volt szükségünk, hiszen a kb. 150 fős esküvőnkön minden lehetséges probléma felmerült. Csak említésképpen, másfél héttel a kitűzött dátum előtt a legfoglalt helyszínünket, ahova mindent leszerveztünk, le kellett mondanunk, mert egy fesztivált helyeztek az épület elé, és nem szerettünk volna a kolbász és kürtőskalács között vonulni, és közvetlen a bazár közepén kimondani a polgári ceremónián a boldogító igent. Mikor felmerült ez a probléma, Zsuzsi szinte azonnal több alternatívát is felkínált, és végül, ha jól emlékszem kb. 1 napon belül az eredeti helyszíntől kb. 500 méterre megtalálta a tökéletes új helyszínt.
Továbbá volt például olyan szituáció, hogy az esküvő napján délelőtt a párom keresztszülei, akik végig azt jelezték, hogy nem tudnak részt venni az esküvőnkön, telefonáltak, hogy mégis jönnének. Zsuzsi ezt a problémát is pillanatok alatt megoldotta, holott fix ülésrendünk, és éppen elég helyünk volt. És még sorolhatnám…

Úgy érzem Zsuzsival megtaláltuk azt az embert, aki tökéletessé tette életünk egyik legfontosabb napját. A belőle áradó nyugalommal és lelkesedéssel örökre a szívünkbe lopta magát. Visszagondolva el se tudom képzelni az esküvőnk napját anélkül, hogy mikor idegesen ránézek a tömegre akár a templomi bevonulás előtt, akár a nyitótáncunk előtt, akkor ne Zsuzsi mosolygó és biztató arcát lássam ott. Ezt az érzést más nem tudta volna biztosítani!”    

Zsani és Zsolt

További referenciák

Zsófi és Zalán

Az esküvőnk 6 héttel ezelőtt volt, de a mai napig mindketten a hatása alatt állunk. Számunkra tökéletes volt a nagy nap, minden úgy történt, ahogy azt szerettük volna. Most visszatekintve, biztosan tudom, hogy ehhez két dologra volt szükség: egy csodálatos szervezőre – Zsuzsira és minőségi szolgáltatók csapatára.

Edit és Rajmund

Ezúton szeretném ajánlani az esküvőszervezőnket.

Esküvőszervező: Jade Event Kft. – Schindler Zsuzsának, ezúton is köszönöm a bűbájosságot, a türelmet és precízitást. Imádtam, hogy ilyen jól kezeltél és szerettél.
Lányok!!!! Ha esküvőszervezőt fogadtok, hagyjátok, h ő irányítson, h levegyen minden terhet, s ne kössétek meg a kezét. Ha nem pofázok bele mindenben 0 baki lett volna!

IMPRESSZUM / COOKIE-K / ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT / KAPCSOLAT