Zsófi és Zalán​

“Az esküvőnk 6 héttel ezelőtt volt, de a mai napig mindketten a hatása alatt állunk. Számunkra tökéletes volt a nagy nap, minden úgy történt, ahogy azt szerettük volna. Most visszatekintve, biztosan tudom, hogy ehhez két dologra volt szükség: egy csodálatos szervezőre – Zsuzsira és minőségi szolgáltatók csapatára.

A leánykérés októberben történt, és én, rendes mennyasszonyként máris azt éreztem, hogy mindenről le vagyok késve. Azonnal bele is vetetem magam a szervezése, boldogan nyitottam magamnak újabb és újabb jegyzetfüzeteket, szerkesztettem táblázatokat, költségterveket. Természetesen fel sem merült akkor még bennem, hogy ezt mi ketten ne tudnánk megszervezni, hiszen biztosan nem lehet olyan nehéz és különben is, olyan sokaknak ment. Először a polgári szertatás helyszínét szerettünk volna lekötni, mivel tudtuk, hogy az nagyon kapós (budai vár egyik gyönyörű terasza). Boldogan írtam a honlapon megadott kontaktnak. Először 1 hét elteltével válaszoltak, hogy köszönik az érdeklődést, és továbbítják az illetékesnek. Újabb hét múlva válaszként kaptam egy komplett menüajánlatot egy vacsorára. Majd újabb egy hét elteltével megkérdezték, hogy pontosan milyen teraszról is lenne szó… Itt éreztük először, hogy teljes állású munkánk mellett lehet, hogy ez mégsem lesz olyan egyszerű. Természetesen nem adtuk fel, de akkor már úgy éreztük, egyáltalán nem haladunk. És akkor állt elénk Zsuzsi, szó szerint, egy esküvő kiállításon. Azonnal megnyert minket kedvességével, mosolyával és szakszerű hozzáállásával. Erről a kiállításról rengeteg szórólappal tértünk haza, de Zsuzsiét már akkor félretettük: tudtuk, hogy nekünk egy SZAKÉRTŐRE van szükségünk. Ahogy írtam neki, Ő rögtön válaszolt. Az első találkozás után egyetlen érzés kavargott bennünk: a boldog nyugodtság érzése: most már minden rendben. Innentől csak a „kívánságainkat” kellett leírnunk, Zsuzsi pedig megkereste az adott szolgáltatót, egyeztetett velük, áttanulmányozta a szerződéseket és tényleg minden, de minden találkozón, megbeszélésen ott volt velünk.

Az egész simán ment, de ami a legfontosabb, és amit csak ajánlani tudok: nyugodt és várakozásteljes légkörben. Mert egy esküvő semmit sem ér akkor, ha a pár túlhajszolva, idegesen és nyugtalanul jut el a nagy napig, ahol aztán azon izgulhatnak, hogy kikerült-e rendesen a dekoráció az asztalra, vagy megérkezett-e a torta…A nagy nap gyönyörű és tökéletes volt számunkra, és visszagondolva csak egyetlen dolgot csinálnék másként: a leánykérés után azonnal írnék Zsuzsinak!”

Zsófi és Zalán

További referenciák

Edit és Rajmund

Ezúton szeretném ajánlani az esküvőszervezőnket.

Esküvőszervező: Jade Event Kft. – Schindler Zsuzsának, ezúton is köszönöm a bűbájosságot, a türelmet és precízitást. Imádtam, hogy ilyen jól kezeltél és szerettél.
Lányok!!!! Ha esküvőszervezőt fogadtok, hagyjátok, h ő irányítson, h levegyen minden terhet, s ne kössétek meg a kezét. Ha nem pofázok bele mindenben 0 baki lett volna!

Zsani és Zsolt

Zsuzsin kívül egyetlen esküvő szervező céggel találkoztunk. A másik cég hiba volt. Zsuzsiban több emberséget, több felénk irányuló szeretetet éreztünk már az első perctől kezdve, igy nem volt kérdés a választás. Alapvetően olyan személyiség, aki, ha találkozol vele, máris megszáll a nyugalom. Én és a párom is ideges, hirtelen felidegesíthető személyiséggel rendelkezünk sajnos.

IMPRESSZUM / COOKIE-K / ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT / KAPCSOLAT